<strong>PÅ SHOPPINGTUR:</strong> TvNorge-profilene Morgan og Ola-Conny vil selvsagt være tilstede når de norske charter-turistene kommer til Ullared for å handle. Foto: TvNorge
PÅ SHOPPINGTUR: TvNorge-profilene Morgan og Ola-Conny vil selvsagt være tilstede når de norske charter-turistene kommer til Ullared for å handle. Foto: TvNorge Vis mer

Utsolgt på under tolv timer!

Charterturen fra Stavanger til Ullared med Morgan og Ola-Conny ble utsolgt i en fei. Bortsett fra to billetter - som kan vinnes i Se og Hør!

Publisert
Sist oppdatert

(ANNONSE): Mange har tydeligvis fulgt med på TvNorge-serien om Ullared, og drømt om å vandre rundt i det enorme varehuset selv. Da det onsdag ble lagt ut billetter til chartertur fra Stavanger til Ullared den 16. november, ble det nemlig raskt tomt.

Hele flyet ble utsolgt på under tolv timer!

Nå finnes det bare to billetter igjen - som kan vinnes i tirsdagsutgaven av Se og Hør.

Det er også satt opp et ekstrafly 18. november, men det er uten kjendismøte.

Det spesielle med premiereturen er at man får møte Morgan og Ola-Conny, de to populære TV-profilene som virkelig har satt Ullared på kartet for oss nordmenn.

Paret har reist verden rundt på oppdagelsesferd med TV-kamera i bagasjen, men de vender alltid tilbake til jobben sin i Ullared.

Se video: Morgan og Ola-Conny om sitt eventyr i Norge:

 

Når  et helt charterfly med shoppingglade nordmenn reiser til Ullared samtidig, trenger man ikke være redd for at det er trangt om plassen. Varehuset har nemlig hele 69 kasser, og det er plass til 7000 kunder.

Og skulle du ha lyst til å reise hit en gang hvor det ikke går charterfly, kan du ordne overnatting på egenhånd.

I området finnes rundt 1300 sengeplasser på hotell, hytte eller motell. I tillegg er det også mulig å bo i campingvogn, bobil eller telt.

Ekstraflyet til Ullared går fra Stavanger 18. november. Billetter kan bestilles via Letstravel.no, og premierebillettene koster 1990 per person (ordinær pris er 2390). Da får du flybillett, overnatting i delt hytte og frokost. I tillegg får du en spesialdesignet shoppingbag som kan brukes til å bære alle shoppinginnkjøpene med hjem. Og du kan ta med hele 30 kilo i bagasjen.

Men drømmer du om å møte Morgan og Ola-Conny, må du kjøpe tirsdagens Se og Hør og bli med i konkurransen om de to aller siste billettene til premiereturen.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer