Utslitt Douglas ikke til å kjenne igjen

66-åringen bærer tydelig preg av strålebehandlingen.

UTSLITT: En tydelig sliten og tæret Michael Douglas på vei ut av sin leilighet i New York mandag denne uken. Skuespilleren er snart ferdig med sin åtte uker lange strålebehandling.  Foto: All Over Press
UTSLITT: En tydelig sliten og tæret Michael Douglas på vei ut av sin leilighet i New York mandag denne uken. Skuespilleren er snart ferdig med sin åtte uker lange strålebehandling. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Hollywoodstjernen Michael Douglas (66) kjemper nå sitt livs kamp, etter at han i august ble diagnostisert med strupekreft

Legene fant en svulst i nærheten av skuespillerens tunge, og 66-åringen har de siste ukene gjennomgått knalltøff strålebehandling i et forsøk på å bli frisk. 

Selv om Douglas har holdt seg positiv gjennom det hele, og legene har sagt at det er stor sjanse for at han vil bli frisk, er det tydelig at kreftsykdommen har satt sitt preg på 66-åringen.

Skuespilleren har rast ned i vekt siden behandlingen startet for åtte uker siden, og er nå nærmest ugjenkjennelig, skriver Daily Mail.

Mandag denne uken ble en tydelig mager og sliten Douglas avbildet i det han fulgte datteren Carys (7) til skolen i New York, og nylig måtte han også avlyse en tur til Zürick, hvor han egentlig skulle mottatt en Golden Icon Award.

Douglas' gode venn og skuespillerkollega Danny DeVito måtte dermed reise ned og hente prisen for stjernen, og i sin tale sa DeVito at han har stor tro på at kameraten skal bli frisk.

- Michael er så sterk. Han blir bedre og bedre for hver film han lager. Det er derfor jeg sier til ham at han burde jobbe mer, sa DeVito.

Men selv om venner og familie fortsatt er positive, er det tydelig at skuespillerstjernens tilstand er svært alvorlig.

I forrige uke skulle Douglas egentlig vært sammen med kona Catherine Zeta-Jones (40) for å overvære Ryder Cup. Men Zeta-Jones deltok på åpningen alene, og dro senere tilbake til New York for å være sammen med ektemannen og barna.

- Michael reiser ikke med meg denne helgen. Han er i de siste stadiene av behandlingen. Han klarer seg veldig bra, og alle er svært glade for fremgangen hans. Han er sterk og legene er fornøyde. Han er i ferd med å fullføre - det alle som har vært gjennom det vet - noen ganske tøffe uker, sa Zeta-Jones. 

I forrige uke trakk Zeta-Jones seg også fra et planlagt filmprosjekt for å kunne tilbringe mer tid med ektemannen.

Skuespillerinnen skulle egentlig spilt rollen som Vivien Leigh i filmen «My Week With Marilyn» med blant andre Kenneth Branagh og Michelle Williams.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Brast i gråt på scenen