- Utslitt av å være mamma

Marion Cotillard «har aldri vært mer utslitt» enn etter at hun ble mamma for første gang.

UTSLITT OG LYKKELIG: Marion Cotillard innrømmer at livet som mamma er tøft, men nyter det likevel. Her er hun ute på tur med sønnen Marcel og ektemannen Guillaume Canet i New York tidligere i år. Foto: All Over Press
UTSLITT OG LYKKELIG: Marion Cotillard innrømmer at livet som mamma er tøft, men nyter det likevel. Her er hun ute på tur med sønnen Marcel og ektemannen Guillaume Canet i New York tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «The Dark Knight Rises»-skuespiller Marion Cotillard (36) innrømmer at hun sliter med å finne balansen mellom arbeid og morsrollen etter at hun fødte sønnen Marcel i fjor.

- Jeg har aldri vært mer utslitt. Men jeg har aldri hatt mer energi. Dette er paradokset ved å være lykkelig, sier hun ifølge ContactMusic.

Christopher Nolan var så interessert i å få med Cotillard i Batman-filmen at han planla innspillingen utifra hennes termin.

Stjernen som vant Oscar for rollen sin som Édith Piaf i «La Vie en Rose» har sønnen med skuespillerkjæresten Guillaume Canet (41).

Nå ryktes det også at Marions Batman-kollega Anne Hathaway venter baby.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lever kun på erter og reddiker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer