Demi Lovato:

- Utskrevet fra sykehuset

Demi Lovato skal ha tatt privatfly til rehab.

REHAB: Demi Lovato skal allerede lørdag ha blitt lagt inn på rehab. Foto: NTB Scanpix
REHAB: Demi Lovato skal allerede lørdag ha blitt lagt inn på rehab. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Demi Lovato (25) sjokkerte en hel verden da det i slutten av juli ble kjent at hun var hastet til sykehuset etter en angivelig overdose. Søndag kveld tok artisten for første gang bladet fra munnen om sykehusinnleggelsen.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det jeg har lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun i et lengre innlegg på Instagram.

Mandag kveld opplyser flere medier at 25-åringen skal ha blitt utskrevet fra Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles allerede lørdag kveld, og at hun dro rett på rehab. Ifølge TMZ tok den berømte stjernen, som i juni sto på scenen i Oslo, privatfly direkte til et rehabiliteringssenter som ligger utenfor California.

Videre skriver kjendisnettstedet at det er uvisst hvilket senter «Tell Me You Love Me»-sangeren er på, men at det skal være et av de beste i USA.

Saken fortsetter nedenfor.

KONSERT: Da Demi Lovato holdt konsert i Oslo i juni 2018, fortalte hun en sterk historie om sin egen oppvekst. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

- Takk

Det har foreløpig ikke kommet noen offisiell bekreftelse på hva det var som gjorde at 25-åringen ble sendt til sykehus, men hun omtaler sykdommen, altså rusavhengigheten, noe som mer enn antyder at hun hadde tatt en overdose i innlegget på Instagram.

I innlegget fortsatte sangstjernen med å takke Gud for at hun fremdeles er i live. Videre takket hun fansen for støtten, og de ansatte ved Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles for at de reddet livet hennes.

25-åringen avsluttet med å understreke at hun trenger tid til å bli frisk og at det viktigste nå er at hun klarer å holde seg edru og kommer på bedringens vei.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi Lovato har tidligere vært åpen om sine problemer med rus og psykiske problemer. I 2012 hevdet hun imidlertid at hun var blitt rusfri etter et lengre opphold på en avrusingsklinikk.

I fjor røpet hun derimot i en dokumentarfilm at dette var løgn.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

På det tidspunktet var hun så avhengig av narkotiske midler at hun smuglet med seg kokain hvor enn hun skulle.

- Jeg sneik det med meg på fly, jeg sneik det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden … Jeg var rusa i type to måneder, der jeg brukte det hver dag, sa hun i dokumentaren.

I tiden etter innrømmelsen har sangeren fortalt at hun har kjempet et hard kamp mot å holde seg edru, og uttalt at hun trodde hun skulle være død før hun fylte 21.

Tidligere i sommer slapp hun låten «Sober», der hun tilsynelatende innrømmet å ha havnet tilbake i gamle spor.

«Mamma, jeg er så lei meg, jeg er ikke edru lenger. Og pappa, vær så snill å tilgi meg for drinkene jeg har sølt på gulvet,» synger hun i en av strofene i den hjerteskjærende pianoballaden, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

- Dårlig forhold til egen kropp

Demis problemer og usikkerhet begynte allerede da hun deltok i skjønnhetskonkurranser som syvåring. Sangeren har tidligere sagt at det forverret selvbildet hennes, og at det gjorde henne suicidal.

- Jeg hadde et dårlig forhold til min egen kropp lenge før det, men det hjalp ikke å stå på scenen å bli dømt for utseendet mitt, sa hun i et intervju med Cosmopolitan Magazine i 2013.

Som niåring utviklet den tidligere Disney-stjernen spiseforstyrrelser, og i en alder av 12 år begynte hun med selvskading - samtidig som hun sammenlignet seg selv med modeller hun så i blader.

- Da jeg la på meg fordi jeg utviklet meg til å bli en kvinne, kikket jeg på bilder av jenter i magasiner og sa til meg selv: «Vent, det er ikke sånn jeg ser ut. Jeg har altfor mye fett på hoftene og rumpa», forklarte hun til magasinet.

LES OGSÅ: - Demi Lovatos mamma er som en slave for henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer