Utsetter TV-program etter Hellstrøm-ulykke

Mesterkokkens stygge fall tvinger TV3 til å stokke om på sendeskjemaet.

REPRISE: Et stygt fall førte i september til at mesterkokken Eyvind Hellstrøm måtte gå på krykker og utsette innspillingen av «Hellstrøm rydder opp hjemme». Torsdag må derfor TV3 vise en reprise av hans tidligere besøk hos Frognerparet Simen Som Foto: TV3
REPRISE: Et stygt fall førte i september til at mesterkokken Eyvind Hellstrøm måtte gå på krykker og utsette innspillingen av «Hellstrøm rydder opp hjemme». Torsdag må derfor TV3 vise en reprise av hans tidligere besøk hos Frognerparet Simen Som Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm er vant til å holde et høyt tempo foran kameraene i TV-serien «Hellstrøm rydder opp hjemme».

Men da den tidligere Bagatelle-sjefen i september falt ned en trapp og fikk brist i ankelen, ble han tvunget til å gå med krykker og ta livet med ro.

Ulykken førte til at Hellstrøm måtte ta en ufrivillig pause på to uker, og nå får den også konsekvenser for TV3s sendeskjema.


Istedenfor den tiende episoden, som Hellstrøm var på vei for å spille inn da ulykken skjedde, må Hellstrøm-fansen forberede seg på repriser torsdag og samme dag i neste uke.

- Han var på vei til innspillingen da det skjedde, og det tok to uker før alt var klart til å starte innspillingen på nytt. Da han var tilbake måtte han bruke krykker under deler av innspillingen, men det gikk bra, sier Linda Glomlien i TV3 til Seher.no.

Istedenfor en ny episode vil TV3 torsdag vise et gjensyn med Frogner-paret Mari Viggen og Simen Sommerstad, som rystet Hellstrøm med å si at de ikke lenger laget mat sammen.

- Det siste dere trenger er inspirasjon. Det som sjokkerer meg er at dere spiser nesten hvert måltid hver for seg. Dere ser hverandre nesten ikke. Og det er bare etter to år, sa Hellstrøm til kameraene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg tre dager før Hellstrøm kom