Utsetter soloalbum

Kurt Nilsen trekker seg fra høstens plateslipp.

TAR AV: Kombinasjonen Askil, Alejandro, Kurt og Espen har vært dynamitt på scener over hele landet i sommer. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TAR AV: Kombinasjonen Askil, Alejandro, Kurt og Espen har vært dynamitt på scener over hele landet i sommer. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Verdensidolet Kurt Nilsens (27) tredje soloalbum blir utsatt til neste år. Opprinnelig skulle den slippes i høst, nærmere bestemt slutten av oktober på plateselskapet Sony BMG.

Grunnen til utsettelsen er rett og slett at  Kurts samarbeid med trubadurene Espen Lind, Askil Holm og Alejandro Fuentes - "De nye gitarkameratene" - har tatt fullstendig av.

Deres plate "Halleluja Live" har nylig passer 160 000 solgte eksemplarer og manager Jan Fredrik Karlsen synes det er viktig å få litt avstand mellom albumene.

- Suksessen er blitt overveldende stor, så vi måtte snu oss rundt og jobbe med situasjonen slik den er nå, sier Karlsen til VG.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer