Amalie Snøløs:

Utsetter samboerskap - flyttet i kollektiv

Tv-profilen og forloveden setter både huskjøp og bryllupsplanlegging på vent.

PÅ IS: Overfor Dagbladet kan Amalie Snøløs avsløre at bryllupsplanleggingen er satt på vent inntil videre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PÅ IS: Overfor Dagbladet kan Amalie Snøløs avsløre at bryllupsplanleggingen er satt på vent inntil videre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tv-profil Amalie Snøløs (25) har gjort seg bemerket både i realityprogram og som e-sport-profil. Hun kunne i fjor sommer avsløre at hun hadde gitt sitt ja til kjæresten Ole Emil Frikstad Urstad (27).

Tidligere samme år fortalte Snøløs at hun hadde kjøpt hyttetomt, og hun og forloveden har det siste året satt i gang med byggingen.

Da Se og Hør snakket med Snøløs i september var planen å ferdigstille hytta til våren, men hun kan nå fortelle at ting har tatt litt lengre tid enn planlagt.

- Vi blir ferdige til sommeren. Det har jo vært storm, og takstein har blåst av, et 200 kilos vindu veltet. Det ble heldigvis ikke knust. Nei, hun Gyda (ekstremvær, journ.anm.) har rotet mye på arbeidsplassen, forteller hun humoristisk.

SKADE: Amalie Snøløs skadet seg på «Camp Kulinaris» Vis mer

- Rastløse under corona

TV-profilen forteller videre at hun har lært mye av byggeprosessen, som hun også får nytte av i jobben som prosjektrådgiver og kundekontakt i boligprosjektet Hamrevann i Kristiansand.

- Det er sykt gøy! Vi er så glade for at vi turte å ta den sjansen. Det er ikke alle 25- og 27-åringer som går i gang med å bygge hytte selv. Vi var så rastløse under corona - de fleste har kjøpt hytte, vi bygger den selv, sier hun fornøyd.

Både hun og forloveden har fulltidsjobber ved siden av hytteprosjektet, og bruker altså sin ledige tid på å bygge egentegnet hytte på 149,9 kvadratmeter. Etter hvert skal de bygge anneks og garasje, så de to har nok å henge fingrene i fremover.

Derfor har de også lagt både huskjøp, samboerskap og bryllupsplaner på is.

- Det blir nok ikke nå med det første. Vi må prioritere å bli ferdig med prosjektet, før vi kan sette i gang med å planlegge bryllup og reise og så videre. Sånn er det å bli voksen, man må prioritere det som haster mest. Ting tar jo mye lengre tid enn vi tenker, så vi må bare se an hva som skjer!

NY JOBB: TV-profilen Amalie Snøløs hadde fått jobb som programleder, og ble utfordret av Jonas. Video: Rød Løper Vis mer

- Ingenting er satt

På spørsmål om det kan være aktuelt med utenlandsbryllup, som de tidligere har ønsket seg, svarer Snøløs:

- Ingenting er satt og nå må vi bare se hva som skjer med corona og bli ferdig med hytteprosjektet.

På bildene på Instagram er det sjeldent man ser Snøløs avbildet med forlovelsesringen.

- Er det noen spesiell grunn til det?

- Haha, det er ingen spesiell grunn til det. Vi har det veldig fint og gleder oss stort over hytteprosjekt og alt annet som kommer, svarer hun.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan bryllupet og bryllupsnatten foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Overfor Se og Hør kan Snøløs også røpe at hun har flyttet. Etter at pandemien rammet flyttet hun nemlig hjem til familien på Birkeland, hvor hun bodde på låven. Nå har hun imidlertid flyttet i kollektiv.

- Akkurat nå bor jeg med to venninner. Bestevenninnen min har hus, så vi er tre venninner som jobber mye og tenkte å bo sammen, for å ha jentekollektivet en siste gang i livet, sier hun, og legger til at hun trives veldig med det.

LES OGSÅ: Om bryllupet: - Vil gå «all in»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer