Utsetter mann og barn i seks år

- Målet om å bli verdens beste golfspiller er ekstremt usosialt, sier Suzann Pettersen.

UTSETTER MANN OG BARN: Suzann Pettersen ingen planer om å trappe ned på golf-karrieren før tidligst om seks år. Foto: Stella Pictures
UTSETTER MANN OG BARN: Suzann Pettersen ingen planer om å trappe ned på golf-karrieren før tidligst om seks år. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Golf-proffen Suzann Pettersen (29) har de siste årene gjort stor suksess i kvinnenes proff-serie LPGA, men i et intervju med VG legger hun ikke skjul på at karrieren er vanskelig å kombinere med kjæresteforhold.

- Jeg lever et egoliv hvor golfen får maksimal oppmerksomhet. Årene har lært meg å trives med det, selv om et normalt liv med kjæreste eller familie må utsettes, sier hun til avisen.

Hun hevder hun foreløpig har satt seg som mål å vente med planer om mann og barn i seks år.

- OL i 2016 er en foreløpig endestasjon, uten at jeg vil være veldig bastant. Da er jeg 35 år, gammelt for mann og barn, men ikke for gammel.

I mellomtiden nyter hun rollen som tante.

- «Tutta» er et fint navn, lett for småtroll å lære, «Tante Tutta». I mangel av egne barn kan jeg isteden kose meg i rollen som favoritt-tante. Broderens barn gir en ekstra glede å komme hjem, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Alt jeg vil er å lage barn