SYK: En infeksjon i halsen skal angivelig være grunnen til at Whitney Houston nå har avlyst sin første Europa-konsert, som skulle holdes i Paris tirsdag.  Foto: All Over Press
SYK: En infeksjon i halsen skal angivelig være grunnen til at Whitney Houston nå har avlyst sin første Europa-konsert, som skulle holdes i Paris tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer

Utsetter Europa-comeback

Whitney Houston er blitt syk igjen.

SEHER.NO: Popstjernen Whitney Houston (46) befinner seg i disse dager på sin comeback-turné, og denne uken ankommer hun endelig Europa.
 
46-åringen har imidlertid ikke hatt en helt smertefri turnéopplevelse så langt, og flere uheldige sceneopptredner har nok en gang vekket stor bekymring rundt hennes helse.

Blant annet skal popstjernen ha kollapset bak scenen under sin opptreden i Sør-Korea. Og uken etter klarte hun ikke å fullføre hele konserten hun hadde planlagt i Brisbane, Australia. 

Kilder nær 46-åringen skal angivelig være bekymret for om hun kan ha hatt et tilbakefall med narkotikaproblemene hun har slitt med de siste årene, men popstjernens advokat, Marty Singer, har benektet dette på det sterkeste.

Mandag denne uken ble det imidlertid kjent at Whitney nå har avlyst sin første Europa-opptreden, som skulle blitt holdt i Paris tirsdag, og selv om det hevdes at det er en infeksjon i halsen som skal ha satt henne ut av spill, frykter fansen at det er noe langt mer alvorlig som feiler henne, skriver Ekstra Bladet. 

- Etter å ha snakket med sine leger, har hun blitt rådet til å utsette konserten. Whitney og hennes band beklager at showet har blitt avlyst på så kort varsel, har konsertarrangørene uttalt.

Ifølge konsertarrangørene vil ikke sykdommen påvirke resten av hennes Europa-turné, og 46-åringen har ikke avlyst torsdagens opptreden i Manchester.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Whitney?