Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe:

Utsetter bryllupet

På grunn av coronaviruset har Sørlands-bryllupet blitt satt på vent ett år.

EKTESKAP PÅ VENT: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe, her i 2019, må utsette bryllupet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
EKTESKAP PÅ VENT: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe, her i 2019, må utsette bryllupet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En rekke ekteskap har blitt satt på vent som følge av coronaviruset som herjer i verden. Flere kjendiser har måttet utsette bryllupene sine, og nå er det klart at Jan Fredrik Karlsen (46) og Janne Formoe (44) heller ikke får gitt hverandre sine ja i år.

Det skriver TV 2.

I utgangspunktet skulle paret gifte seg på Sørlandet i juni, men paret må altså vente en stund før de kan erklære seg rette ektefolk.

- Det blir dessverre ikke, alt er utsatt ett år, sier Karlsen til Se og Hør.

Den tidligere «Idol»-dommeren fridde i juli i fjor - på Formoes 44-årsdag.

- For en glede å feire vår forlovelse på livets sted, hytta vår i Mandal med våre beste venner og familie. For en lykke og for en dag, skrev Karlsen i en SMS til Se og Hør da.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Slutt flere ganger

Paret var lenge i et av-og-på-forhold, og traff hverandre for første gang under innspillingen av TV 2 programmet «Senkveld» i 2004. Tre år seinere fridde Karlsen, men bare fire måneder etter var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt.

Noen måneder seinere fant paret tilbake til hverandre, men igjen tok forholdet slutt. I 2015, da de hadde gått fra hverandre fire ganger, erkjente Formoe at det var slutt for siste gang.

I oktober skrev derimot Se og Hør at paret hadde funnet tilbake til hverandre igjen. Verken Formoe eller Karlsen hadde den gang kommentert nyheten selv, men kort tid seinere delte sistnevnte et Instagram-innlegg med en hyllest til skuespilleren. I innlegget omtalte han Formoe som «kjæresten min».

Skammet seg

I 2018 åpnet Formoe seg opp om det humpete kjærlighetslivet overfor TV 2-profil Solveig Kloppen i programmet «En kveld hos Kloppen».

Der fortalte hun om tida da det stormet som verst.

- Det blir en tabloid, litt flau greie. Det virker så surrete, men så handler det egentlig bare om å ville få til kjærligheten, sa hun i programmet.

«Neste sommer»-skuespilleren fortalte videre at hun skammet seg veldig over situasjonen, og at hun ikke klarte å kontrollere følelsene sine.

- Det var kjempetøft, og jeg synes det var helt forferdelig skamfullt. Jeg kunne ha flere perioder hvor jeg ikke klarte å styre meg, og kunne begynne å grine hvor og når som helst. Det var rart å ikke ha kontroll, men jeg var veldig lei meg over alt som hadde gått i grus.

SØT MUSIKK: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har funnet tilbake til hverandre for femte gang. Det la de ikke skjul på under fredagens sending av Senkveld. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Adele slår tilbake etter sjokkforvandlingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer