Silje Norendal og Alexander Bonsaksen:

Utsetter bryllupet

- Vi sendte melding til alle gjestene i går om at bryllupet ikke blir noe av i år, og det er veldig kjipt.

BLIR IKKE BRYLLUP I ÅR: Silje Norendal og ishockeykjæresten Alexander Bonsaksen skulle etter planen gi hverandre sitt ja i Italia i sommer. Nå har de blitt nødt til å avlyse bryllupet som følge av coronaviruset. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
BLIR IKKE BRYLLUP I ÅR: Silje Norendal og ishockeykjæresten Alexander Bonsaksen skulle etter planen gi hverandre sitt ja i Italia i sommer. Nå har de blitt nødt til å avlyse bryllupet som følge av coronaviruset. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At coronaviruset setter en stopper for det meste om dagen, er ikke noen hemmelighet. Spredningen av det mye omtalte viruset har ført til at Folkehelseinstituttet blant annet har kommet med anbefalinger om at arrangementer med mer enn 500 deltakere avlyses eller utsettes.

Det blir også oppfordret til å unngå store folkemengder samt holde avstand fra hverandre. Dermed er det kanskje ikke så rart at også bryllup ikke akkurat egner seg i situasjonen vi nå befinner oss i.

Snowboardstjernen Silje Norendal (26) hadde store planer om å gifte seg med sin utkårede, ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen (33), til sommeren.

Nå bekrefter hun imidlertid overfor Se og Hør at hun og forloveden har valgt å utsette bryllupet sitt.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

- Det er veldig kjipt

Paret var godt i gang med bryllupsplanleggingen, og vielsen samt festen skulle etter planen finne sted i Italia 8 til 11. juli i sommer.

Men med tanke på omstendighetene, antall inviterte gjester og ikke minst at Italia er hardest rammet i Europa av coronaviruset - blir et bryllup i sommer derfor ikke aktuelt.

- Vi sendte melding til alle gjestene i går om at bryllupet ikke blir noe av i år, og det er veldig kjipt, forteller Norendal til Se og Hør.

AVLYSTE: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen ønsket å avlyse bryllupet nå slik at gjestene har anledning til å få igjen penger for reisen på forsikring. Foto: Tor Lindseth
AVLYSTE: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen ønsket å avlyse bryllupet nå slik at gjestene har anledning til å få igjen penger for reisen på forsikring. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Videre forteller snowboardstjernen at hun og forloveden har snakket mye om tematikken rundt coronaviruset og bryllupet de siste dagene, og fundert over hva de skulle gjøre.

- Det som er viktig for oss nå er at vi har invitert rundt hundre gjester og sånn som det er nå så kan gjestene få igjen pengene sine for både flybilletter og bo hvis de har booket det. Det er viktig for oss at gjestene får igjen penger fra reiseforsikring, forteller Norendal, og legger til:

- Nærmere juli er det jo ikke sikkert at det er like lett å få igjen penger, man vet jo ikke hvordan situasjonen kommer til å være da.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Ønsker å flytte bryllupet ett år

Til tross for at bryllupet ikke blir noe av i år kan Norendal avsløre at de har store planer om å flytte hele bryllupet ett år frem i tid, med akkurat samme opplegg og sted.

Norendal legger ikke skjul på at hun har gledet seg masse til bryllupet, og forteller at hun nesten var ferdig med alt av planleggingen.

- Men det er en så bagatell i alt som folk nå går gjennom med businesser som holder på å gå konkurs, og det er så mye som foregår nå. Det er selvfølgelig kjipt, men det er en så liten ting, påpeker Norendal.

- Du ser ganske svart-hvitt på ting hvis du tenker at det å avlyse nå er verdens undergang, understreker hun.

Se dette innlegget på Instagram

Summer 🌸

Et innlegg delt av siljenorendal (@siljenorendal)

Nå prøver paret å gjøre alt for at kostnadene ikke skal bli for store med tanke på alt de allerede har booket.

- Kommer dere til å tape mye penger som følge av at dere må avlyse?

- Det virker som at vi er veldig heldig med de i Bella Bryllup som vi har fått hjelp av til bryllupet, og de skjønner situasjonen, men det blir nok en del kostnader som vi håper å få igjen på forsikring, svarer idrettsutøveren.

Norendal forteller videre at de ikke er helt sikre på hvordan det økonomiske bildet ser ut enda.

- Det blir nok snakk om noen tusen som vi kommer til å tape, men ikke hundretusener, avslutter hun.

- Det kom som et sjokk

Det var sommeren 2018 at Bonsaksen gikk ned på kne og fridde til Norendal. Det avslørte sistnevnte på Instagram, hvor hun skrev at hun nettopp hadde forlovet seg med sin beste venn.

Se dette innlegget på Instagram

Just got engaged to my best friend ❤️

Et innlegg delt av siljenorendal (@siljenorendal)

Til VG fortalte Norendal at hun ikke hadde noen mistanker om frieriet, og at hun ikke trodde det ville skje før minst et år senere.

- Det kom veldig overraskende på. Nå drar vi begge til Finland i morgen, så da tenkte jeg at da skjer det i hvert fall ikke denne sommeren, kanskje neste. Det kom som et sjokk, men på en positiv måte, sa hun til avisen den gang.

LES OGSÅ: - Beste gaven noensinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer