Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Utsetter bryllupet

- Det ble ganske intenst.

INTENST: Etter at Justin Bieber og Hailey Baldwin annonserte sin forlovelse tidligere i sommer, har det gått i ett for paret. Nå skal de ha satt på bremsene og utsatt bryllupet. Foto: Splash News/ NTB scanpix
INTENST: Etter at Justin Bieber og Hailey Baldwin annonserte sin forlovelse tidligere i sommer, har det gått i ett for paret. Nå skal de ha satt på bremsene og utsatt bryllupet. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at det har vært et massivt medietrøkk for Justin Bieber (24) og forloveden Hailey Baldwin (21) i det siste. Bare noen dager etter at mediene hadde fått nyss om forlovelsen, valgte paret selv å bekrefte det i et lengre innlegg på Instagram.

Forlovelsen kom som en stor overraskelse på mange, da paret ikke har datet lenge. Ikke minst skal den ha kommet som et sjokk på Justins ekskjæreste Selena Gomez (25), som også skal ha fått nyheten med seg gjennom medias overskrifter.

Nå mener kilder nær paret at de nyforlovede selv har bestemt seg for at ting har gått for fort frem, og dermed besluttet å utsette bryllupet.

- Ble ganske intenst

En kilde skal ha uttalt til People at paret ikke ønsker å forhaste seg, og at de nå har bestemt seg for å bare nyte forlovelsen:

- De har bremset litt ned med bryllupsplanleggingen. De vil fortsatt ha en kort forlovelse, men de ønsker heller ikke å stresse med bryllupet, sier kilden, og fortsetter:

MEDIETRØKK: At det har vært mye for det nyforlovede paret i det siste, er ingen hemmelighet. Nå hevder kilder nær paret at de har bestemt seg for å utsette bryllupet for å roe ned. Foto: NTB Scanpix
MEDIETRØKK: At det har vært mye for det nyforlovede paret i det siste, er ingen hemmelighet. Nå hevder kilder nær paret at de har bestemt seg for å utsette bryllupet for å roe ned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det ble ganske intenst og de skjønte at de heller bare vil nyte å være forlovet en stund. Det er jo ingen hast - de er fortsatt veldig unge, uttalte kilden til People, ifølge Metro News.

At det kanskje kan ha vært litt mye for «Sorry»-sangeren, har de nyforlovede heller ikke klart å skjule for paparazzifotografene.

Trøstet kjæresten

Sist uke fikk nemlig paret svært mye oppmerksomhet, men av en helt annen karakter enn de foregående ukene.

Da ble nemlig popstjernen avbildet mens han tilsynelatende fikk et sammenbrudd og hulket i fanget til sin forlovede.

Bildene - og spekulasjonene om hva som var årsaken til Justins sammenbrudd - ble spredt som ild i tørt gress blant både fansen og i mediene, og teoriene lot ikke vente på seg.

SAMMENBRUDD: Hailey Baldwin måtte trøste sin forlovede Justin Bieber etter at han tilsynelatende fikk et sammenbrudd under en sykkeltur i New York i forrige uke. Foto: NTB Scanpix
SAMMENBRUDD: Hailey Baldwin måtte trøste sin forlovede Justin Bieber etter at han tilsynelatende fikk et sammenbrudd under en sykkeltur i New York i forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En knapp uke etter hendelsen bestemte Justin seg for å kommentere det som hadde skjedd. Utenfor leiligheten til Hailey i New York møtte nemlig 24-åringen pressen og fansen med både dans og smil.

- Du har gode dager og du har dårlige dager, uttalte Justin til de oppmøtte mens han gikk med en bok om ekteskap i hånda.

Ifølge TMZ, som også har fått tak i video, skal det ha vært boken «The Meaning of Marriage» av Timothy Keller.

Saken fortsetter under videoen.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

Selena sjokkert

Superstjernen har tidligere røpet at han fridde til Hailey Baldwin lørdag 7. juli, og han påpekte at tallet syv står for åndelig perfeksjon.

«Du er mitt livs store kjærlighet, Hailey Baldwin, og jeg ønsker ikke å dele livet med noen andre. Du gjør meg så mye bedre. Jeg gleder meg til den beste tiden av livet. Det er morsomt, fordi jeg føler at alt har falt på plass nå», skrev Justin videre.

Med denne uttalelsen var det altså endelig kroken på døra for 24-åringen og hans tidligere artist-kjæreste Selena Gomez (25).

Saken fortsetter nedenfor.

Gomez og Bieber har hatt et av-og-på forhold helt siden 2011. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013, før de igjen fant tonen i fjor høst.

Til tross for at ryktebørsen allerede i desember registrerte at Hailey Baldwin var inne i bildet, ble forholdet mellom Gomez og Bieber omtalt så sent som i mars.

Nøyaktig hva som har skjedd i mellomtiden, og hvorvidt et trekantdrama har utspilt seg, er det få som vet.

LES OGSÅ: Kan de ha giftet seg i hemmelighet?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer