Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand:

Utsetter bryllupet

Det norske stjerneparet må vente med å bli mann og kone.

UTSETTER BRYLLUPET: Emil Hegle Svendsen bekrefter til VG at han og forloveden Samantha Skogrand har bestemt seg for å utsette bryllupet. Foto: Andreas Fadum.
UTSETTER BRYLLUPET: Emil Hegle Svendsen bekrefter til VG at han og forloveden Samantha Skogrand har bestemt seg for å utsette bryllupet. Foto: Andreas Fadum. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): To måneder etter at Emil Hegle Svendsen (32) og Samantha Skogrand (28) sa til Se og Hør at de ikke hadde lagt noen konkret tidsplan for sitt bryllup, har paret bestemt seg for å utsette vielsen.

Det bekrefter Emil til VG.

Bryllupet skulle ifølge avisen stå neste sommer, men nå har det blitt utsatt til neste år.

Årsaken er ifølge skiskytteren at han vil lade opp til vinterens kommende OL i Sør-Korea i fred og ro.

– Vi hadde satt en dato til sommeren, men vi har nå valgt å utsette det for at jeg skulle få ro til å forberede meg frem mot OL og fokusere 100 prosent på nettopp dét. Nå er det utsatt til 2019, sier Emil Hegle Svendsen til avisen.

SATSER HARDT: Emil Hegle Svendsen er en av Norges beste skiskyttere og satser hardt på suksess i OL i Sør-Korea i februar. Foto: NTB Scanpix
SATSER HARDT: Emil Hegle Svendsen er en av Norges beste skiskyttere og satser hardt på suksess i OL i Sør-Korea i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Se og Hør møtte paret på premieren til filmen «Borg vs. McEnroe» på Gimle kino i Oslo sa de to følgende:

- Vi har bestemt oss for hva slags bryllup vi har lyst på, men vi har ikke bestemt oss for noe mer enn det egentlig, altså når det blir og hvor.

- Vi har litt mye å gjøre med både ny job og OL om dagen, så vi har ikke satt noen konkrete planer. Vi får ta det litt med ro tror jeg, det er så mye som skjer.

il kose seg med planleggingen

I januar 2014 kunne Seoghør.no avsløre at TV 2-profilen og skiskytteren hadde blitt et par.

Et halvt år senere flyttet paret sammen på Vinderen i Oslo, og to dager før jul i fjor gikk skiskytter-stjernen ned på kne.

Til Seoghør.no la ikke paret på skjul på at de liker å ta ting med ro.

- Jeg har som sagt akkurat begynt i ny jobb og nå er det OL- sesong; når det er fire år mellom hver gang så krever det mye. Nå har jeg også lest og hørt mye om bryllupsplanlegging, og det virker ganske omfattende, så jeg tror det er lurt å være litt føre var, sier Samantha.

Forhåpentlig skal vi jo bare gifte oss en gang, så da er det jo mye hyggeligere å kunne kose seg litt med planleggingen.

Møttes på nett

Flere har tidligere hevdet at paret møttes da Samantha jobbet som sportsanker i TV 2, men i et intervju med Dagbladet i juli avfeide 27-åringen ryktene, og avslørte hvordan hun egentlig møtte sin forlovede.

- Jeg var ikke ute i felt da jeg jobbet som sportsanker, så vi hadde ikke mulighet til å møtes på den måten. Vi er litt moderne sånn sett og møttes på nett, via sosiale medier, fortalte hun til avisen.

Ifølge Samantha skal det ha vært skiskytterkjæresten som tok kontakt, men hun innrømte at han ikke alltid er enig i det.

LES OGSÅ: - Har ikke kysset kjæresten på to måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer