Utsetter bryllupet

Popstjernen Kerry Katona har ikke penger til å gjennomføre sitt planlagte bryllup etter nok en personlig konkurs.

UTSETTER BRYLLUPET: Kerry Katona og George Kay utsetter bryllupet etter at Katona har begjært seg selv personlig konkurs.
UTSETTER BRYLLUPET: Kerry Katona og George Kay utsetter bryllupet etter at Katona har begjært seg selv personlig konkurs. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Den trøblete TV-stjernen og artisten Kerry Katona (32) har lenge planlagt sitt kommende bryllup med forloveden George Kay (33). Nå er derimot bryllupsplanene lagt på is ettersom den tidligere popstjernen har begjært seg selv personlig konkurs.

I over ti måneder har Atomic Kitten-stjernen hatt store økonomiske problemer, og i forrige uke sendte hun inn begjæringen. Dette er andre gang Katona har begjært seg selv konkurs. Forrige gang var i 2008 da hun skyldte den britiske staten rundt 800 000 kroner i skatt.

- Kerry har bestemt seg for å utsette bryllupet på grunn av konkursen. Hun er ikke interessert i å bli tatt bilder av sammen med mange rike kjendiser som drikker champagne så kort tid etter konkursen. Derfor har de bestemt seg for å vente med bryllupet til økonomien har bedret seg. George ble veldig lei seg, men forsto Kerrys grunner og har vært veldig støttende, sier en kilde til avisen Sunday Mirror.

Dette blir Katonas tredje ekteskap. Fra 2002 til 2006 var hun gift med «Westlife»-stjernen Brian McFadden (33), og fra 2007 til 2009 var hun gift med taxi-sjåføren Mark Croft (42). Hun har to barn med hver av eks-mennene sine.  

LES OGSÅ:   Forlovet seg etter ni månederVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer