Utsetter bryllupet

Blir ikke enig om ekteskapskontrakten.

Publisert
SEOGHØR.NO: På sensommeren i fjor kom den gledelige nyheten om at Jennifer Aniston (44) og skuespiller Justin Theroux (41) var blitt forlovet

«Friends»-stjernen har ved flere anledninger uttrykket hvor lykkelig hun er sammen med sin utkårede, og de to har tidligere avslørt at de ønsker seg hele to bryllup.

- Justin vokste opp i New York og familien hans bor på østkysten. Det ryktes at etter «Jennifers bryllup» i California, blir det bryllup i New York, har en kilde tidligere uttalt.

Planen har alltid vært at bryllupet skal bli avholdt i løpet av 2013, og ifølge rapporter har det faktisk vært snakk om å holde seremonien samme dato som Jennifers eksmann Brad Pitt (49) sier «ja» til Angelina Jolie (37).

Den aktuelle datoen har dermed vært satt til å være 26. mai, men nå ser det ut til at Jennifer og Justin utsetter bryllupet til sensommeren.

- Det handler ikke om dem som par, for de er stormforelsket, men de er uenig om både hvordan bryllupet skal foregå, og ordlyden i ekteskapskontrakten, sier en kilde til Contact Music.

Ifølge kilden ønsker Jennifer et stort bryllup med alle vennene deres, mens Justin ser for seg noe litt mer intimt.

- Sånn som det ser ut nå blir bryllupet arrangert mot slutten av sommeren, og før Labour Day-helgen som er i begynnelsen av september, sier kilden videre.

LES OGSÅ: - Vannet gikk foran alle vennene mine
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer