Utsetter bryllupet på ubestemt tid

Kjendisparet Anders Bye og Siri Nilsen vet ikke når de vil bli mann og kone.

<strong>Oslo 2012-01-14 Spellemannsprisen 2011 på Folketeatret PICTURED:</strong>ersders Bye og Siri Nilsen  Photoger Fos Fosaas. Code: 5031 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Fame Flynet
Oslo 2012-01-14 Spellemannsprisen 2011 på Folketeatret PICTURED:ersders Bye og Siri Nilsen Photoger Fos Fosaas. Code: 5031 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendisparet Anders Bye (30) og Siri Nilsen (26) venter sitt første barn, og det når begge er på toppen av sine travle karrierer.

Anders har gjort stor suksess med sin kollega Jon Niklas Rønning og deres show «Bye & Rønning redder verden», mens Siri Nilsen har ligget høyt på listene, blitt roset av kritikerne og nominert til Spellemann for sitt album «Alle snakker sant».

Med baby på vei, og fulle arbeidsdager har paret som forlovet seg i den britiske byen Brighton i 2010, ikke hatt tid til å tenke på bryllup.

- Mentalt sett har vi giftet oss for lenge siden, men offisielt sett har vi ikke giftet oss. Nå tar vi barn først, sier Anders Bye til Her og Nå.

Til våren kommer kjendisparets første barn, og ifølge komikeren selv kan det bli lenge til de to gifter seg.

- Vi har snakket om det, at nå har vi drøyd såpass lenge fordi begge har så mye å gjøre, at det kan være fristende å vente til barnet eller barna er så store at de kan være med på bryllupet, sier Bye til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste babymagene på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer