Utsetter bryllupet på grunn av håret

Filmstjernen synes frisyren er altfor kort for en vielse.

KORT SVEIS: Anne Hathaway klippet håret kort for sin rolle i den nye filmen «Les Miserables», men vil ikke gifte seg i den samme frisyren. Foto: All Over Press
KORT SVEIS: Anne Hathaway klippet håret kort for sin rolle i den nye filmen «Les Miserables», men vil ikke gifte seg i den samme frisyren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Anne Hathaway (29) kunne i november gledesstrålende bekrefte at hun skal gifte seg med sin kjæreste Adam Schulman, men nå må bryllupet utsettes ifølge Daily Mail.

Avisen skriver ifølge nettstedet Femalefirst at Hathaway ikke vil gifte seg som planlagt denne sommeren, fordi hun frykter at hennes hår ikke vil rekke å gro seg langt nok til vielsen.

Hathaway måtte klippe sine vanligvis så lange lokker i forbindelse med den kommende film-versjonen av musikalen «Les Miserables», hvor hun spiller en prostituert alenemor.

Hun skal også ha det travelt med å reklamere for en annen av sine nye filmer, «Batman: The Dark Knight Rises».

- Hun frykter at håret ikke vil gro tilbake til et sommerbryllup. Dessuten må hun promotere den nye Batman-filmen. De planlegger å utsette til senere i år, eller 2013, sier en kilde nær stjernen til Daily Mail.

Hathaway og Schulman har vært sammen siden 2008.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lever på 500 kalorier om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer