Utsetter bryllupet på grunn av baby

De gode nyhetene står i kø for TV-stjernen Kristin Cavallari.

UTSETTER BRYLLUPET: TV-stjernen Kristin Cavallari og hennes forlovede Jay Cutler har bestemt seg for å utsette bryllupet på grunn av at de snart blir foreldre for første gang. Foto: All Over Press
UTSETTER BRYLLUPET: TV-stjernen Kristin Cavallari og hennes forlovede Jay Cutler har bestemt seg for å utsette bryllupet på grunn av at de snart blir foreldre for første gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kristin Cavallari (25) - kjent fra TV-seriene «Laguna Beach» og «The Hills» - har tidligere avslørt at hun har planlagt å gifte seg med kjæresten Jay Cutler (28) i 2012, etter at paret i fjor forlovet seg for andre gang.

Nå er bryllupet imidlertid utsatt på ubestemt tid, men det skyldes ikke noen krise i forholdet.

Cavallari - som går høygravid med parets første barn - sier til nettsiden celebuzz.com at hun vil bruke all sin tid på å komme seg etter fødselen, før hun går videre med bryllupsplanleggingen.

- Jeg er gravid! Jeg vil ikke prøve brudekjoler da.


Kristins kommende ektemann har tidligere avslørt at Kristin nekter å gi fra seg noe av styringen når det gjelder planleggingen av den store dagen.

Jeg bestemmer nesten ingenting. Jeg hører om avgjørelsene i forbifarten eller når jeg må gi henne penger. Jeg er med på det hun planlegger, sa han i desember til ESPN radio.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk samme forlovelsesring som sist.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer