Tiril Sjåstad Christiansen:

Utsetter bryllupet:
- Det er litt surt

Nok et kjendisbryllup rammes av coronaviruset.

BRYLLUP PÅ IS: «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (24) er blant kjendisene som har valgt å utsette bryllupet som følge av corona-pandemien. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
BRYLLUP PÅ IS: «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (24) er blant kjendisene som har valgt å utsette bryllupet som følge av corona-pandemien. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken har det kommet frem at flere norske kjendisbryllup er i faresonen som følge av spredningen av det alvorlige coronaviruset.

Flere lever imidlertid i håpet om at bryllupene deres blir noe av, og krysser fingrene for at situasjonen er en annen når deres bryllup står for tur.

Et par som har besluttet å utsette bryllupet sitt et helt år, er snowboardstjernen Silje Norendal og Alexander Bonsaksen. Det avslørte førstnevnte overfor Se og Hør forrige uke.

TABBE: Mari Maurstad var tilstede i Henriette Steenstrups bryllup. Overfor Rød Løper røpet hun en gammel bryllupstabbe... Reporter/video: Henriette Eilertsen / Madeleine Liereng. Vis mer

- For risikabelt

Sist ut i rekken av å måtte avlyse bryllupet sitt er «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (24). Den tidligere idrettsutøveren skulle opprinnelig gifte seg med sin utkårede Stian Lauritzen (32) i Italia i august, men har nå sett seg nødt til å utsette hele bryllupet.

UTSETTER: Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen hadde store planer om å gifte seg i Italia i august. Nå har de blitt nødt til å utsette bryllupet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
UTSETTER: Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen hadde store planer om å gifte seg i Italia i august. Nå har de blitt nødt til å utsette bryllupet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Til «God Kveld Norge» forteller 24-åringen at de for to dager siden sendte ut den triste beskjeden til gjestene sine. Christiansen synes selv det er «kjempekjedelig» å måtte utsette bryllupet, men har innsett at det er for risikabelt å vente for å se om coronasituasjonen vil endre seg.

– Det er nesten så jeg har glemt det allerede, eller fortrengt det, sier hun til «God kveld Norge».

Det er imidlertid usikkert om paret fortsatt kommer til å gifte seg i Italia neste år da Christiansen forteller at de er åpne for andre muligheter.

- Stian har plutselig blitt veldig gira på Geilo. Så nå ser det ut som at det kanskje blir der. Vi får se, forteller hun til TV 2.

Det faktum at de ikke får gitt hverandre sine ja i Italia er ikke den eneste nedturen. Med tanke på at bryllupet allerede var betalt på forhånd er det uvisst om de får igjen alle pengene.

– Så vi får se. Det blir spennende. Jeg er ganske mye i samtaler med forsikringsselskaper om dagen. Det er litt surt, men det er jo ingenting i det store bildet, så jeg skal ikke sitte og klage på det, fortsetter hun.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Tiril Sjåstad Christiansen.

SEIER: Søndag kveld ble det klart at det var Tiril Sjåstad Christiansen som vant fjorårets «Farmen Kjendis». Det feiret hun sammen med kjæresten Stian Lauritzen. Reporter: Jonas Hammes. Video: Thea Hope Vis mer

Krysser fingrene

Som tidligere nevnt er det flere av landets kjendispar som har planlagt bryllupet sitt i 2020. Det er imidlertid ikke alle som har bestemt seg for hva de skal gjøre med bryllupet, blant dem programleder Samantha Skogrand (30) og forloveden Emil Hegle Svendsen (34).

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer

De skal etter planen gifte seg i Oslo i august, men i den nyeste episoden av podkasten «BabyBoom» som Skogrand har sammen med Jamina Blipp (31), kommer det frem at paret har planer om å utsette.

I podkasten forteller Skogrand at invitasjonene til bryllupet egentlig skulle bli sendt ut 12. mars - samme dag som de norske myndighetene innførte en rekke tiltak og retningslinjer for den norske befolkningen.

USIKRE: Programleder Samantha Skogrand og forloveden Emil Hegle Svendsen er blant dem som har blitt nødt til å ta stilling til hva de skal gjøre med sitt kommende bryllup. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
USIKRE: Programleder Samantha Skogrand og forloveden Emil Hegle Svendsen er blant dem som har blitt nødt til å ta stilling til hva de skal gjøre med sitt kommende bryllup. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

- Invitasjonene skulle egentlig bli sendt den dagen, men nå har vi valgt å vente med invitasjonene fordi vi skal gifte oss i august, og vi må faktisk se det an litt, forteller Skogrand i podkasten, og legger til at hun tror og håper at samfunnet vil se annerledes ut i august.

Videre forteller 30-åringen at de usikre tidene gjør at hun og Svendsen nå har valgt å ta stilling til hva de velger å gjøre med det kommende bryllupet. De har planer om å bestemme seg allerede før påske for om de må utsette bryllupet sitt eller ikke.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Betalte 100 000 for corona-test

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer