JAKT-KLAR: Kristian Akervold har nok av kvinner å velge mellom i TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2
JAKT-KLAR: Kristian Akervold har nok av kvinner å velge mellom i TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2Vis mer

- Utseende er veldig viktig

TV-bonden fnyser av påstanden om at det er andre ting som teller.

Se videointervjuet med TV-bonden Kristian Akervold nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag var det premiere på TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten". Der ble det klart at Jan Erik Kjær (41), Clas Kvisler (36), Kristian Akervold (32) og Calle Breen (49) blir årets TV-bønder.

Førstkommende mandag skal de fire gjennom speed-dating med sine ti utvalgte friere. Seher.no var til stede under innspillingen av daten, som fant sted på Leangkollen hotell i Asker. Der avslørte Kristian Akervold at han ser på deltagelsen i "Jakten på kjærligheten" som en unik sjanse i livet.

- Det finnes jo både positive og negative sider ved å delta, men man må jo veie det negative opp mot det unike ved en sånn sjanse - til å få vist seg fram foran en hel haug av jenter du aldri ville fått vist deg for ellers. Det er på en måte den dyreste kontaktannonsen jeg noensinne kommer til å ha, det er jeg ganske sikker på, sier han til Seher.no.

- Hva ser du i hos en fremtidig kjæreste, Kristian?

- Utseendet er jo veldig viktig. Mange sier at det ikke teller, men jeg synes det blir feil å si - for det er jo tross alt snakk om en person jeg forhåpentligvis skal tilbringe resten av livet med. Utseende er på en måte utgangspunktet mitt - startpunktet - og så blir det viktig å se etter felles interesser og ikke minst en person som er lett å prate med, forteller han.

32-åringen fra Hallingdal legger ikke skjul på at det er godt at det hele nå er igang.

- Endelig! Man har jo gått rundt og ventet hele sommeren på å få brev. Etterpå ser man fram til å å møte jentene, mens man nå endelig får møtt dem, smiler han til Seher.no.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Pusser opp huset før "Jakten" 

Se videointervjuet med TV-bonden Kristian Akervold her:

[obj:media:8026]