Kim Kardashian West:

Utsatte fødselen av North for å ta manikyr

38-åringen fikk panikk før eldstedatterens fødsel.

INNHOLDSRIK DAG: Kim Kardashian avslører at hun ba om å få utsatt fødselen av datteren North med to timer, fordi hun var nødt til å fikse neglene sine. Her er hun én måned før fødselen. Foto: NTB Scanpix
INNHOLDSRIK DAG: Kim Kardashian avslører at hun ba om å få utsatt fødselen av datteren North med to timer, fordi hun var nødt til å fikse neglene sine. Her er hun én måned før fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente realitystjerna Kim Kardashian West (38) skaper stadig overskrifter verden over om alt fra bildeblemmer og kritikk, til sine uttalelser. Nå er det nok en gang en uttalelse fra 38-åringen som fanger oppmerksomheten til en rekke medier, deriblant Cosmopolitan.

Realitystjernen er som kjent firebarnsmor til barna North (6), Saint (3), Chicago (1) og Psalm (4 mnd.) De to sistnevnte barna har hun og ektemannen Kanye West (42) fått ved hjelp av surrogatmor.

Seks år gamle North var det første barnet til stjerneparet, og det er nettopp historien om dagen da 38-åringen fødte datteren som vekker oppsikt denne gangen.

View this post on Instagram

Pinky swear we’re besties for life!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ville fikse bikinilinjen før fødselen

I podkasten til Kardashians nære venn, Jonathan Cheban (45), ved navn «Foodgood: OMFG», deler 38-åringen åpent om de siste timene før fødselen av North i 2013.

I podkasten forteller realitystjernen at hun hadde visse behov hun ønsket å oppfylle før fødselen, og det var ikke akkurat småtteri. Kardashian hadde nemlig et sterkt ønske om å kjøpe med seg mat fra McDonald's, fikse neglene sine og ikke minst ta en bikinivoks.

- Jeg bare: «Jeg trenger en McGriddle (frokost-sandwich, journ.anm.) fra McDonald's», fortalte jeg til Jonathan. Har du noe imot å kjøre meg så jeg kan ta en bikinivoks?, minnes 38-åringen, før Cheban skyter inn:

- Jeg måtte faktisk skvise henne inn i bilen, og dra henne ut av den for at hun skulle vokse bikinilinjen sin.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Fikk panikk over neglefargen

Videre forteller realitystjernen at hun og Cheban var nødt til å kjøre i høy hastighet for å bli kvitt paparazziene, og at hun plutselig fikk en telefon fra legen sin som fortalte at hun hadde svangerskapsforgiftning. Dermed var 38-åringen nødt til å føde med det samme.

Kardashian reiste derfor direkte hjem for å møte legen hvor hun igjen fikk beskjed om at hun var nødt til å føde. Men, i stedet for å tenke over det faktum at hun skulle føde sitt første barn, fikk realitystjernen panikk over en helt annen ting.

Den første tanken som streifet 38-åringen var nemlig fargen på neglene sine. Kardashian forteller at fargen irriterte henne så mye at hun ble nødt til å spørre legen om de kunne utsette fødselen, så hun kunne fikse neglene først.

MØRKE NEGLER: Kim Kardashian - med mørk neglelakk - hånd i hånd med Kanye West i mai 2013 - få uker før North West ble født. Foto: NTB scanpix
MØRKE NEGLER: Kim Kardashian - med mørk neglelakk - hånd i hånd med Kanye West i mai 2013 - få uker før North West ble født. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Neglene mine var mørke. Jeg var fortsatt i min Linkin Park After dark-fase (neglelakk, journ.anm.) eller burgunderfargede negler. Og jeg tenkte: «Nei, nei. Jeg skal få en jente. Jeg trenger virkelig fine lyserosa negler før fødselen». Så jeg spurte legen: «Er du sikker på at jeg må føde akkurat nå? Kan du gi meg to timer?», og han bare: «Greit, møt meg om to timer», avslutter 38-åringen.

Mens Kardashian gjorde seg klar for å føde hjemme i USA, var ektemannen Kanye på et helt annet kontinent, nærmere sagt i Sveits. Heldigvis rakk rapperen tilbake igjen akkurat i tide til fødselen - til realitystjernens store lettelse.

AVSLØRING: Kim Kardashian hadde egentlig tenkt å holde en hemmelighet for seg selv, men da hun fikk noen glass innabords, gikk ikke dét helt etter planen. Video: E! Vis mer

Måtte benytte surrogati

Realitystjernen har ved flere anledninger gjort offentligheten kjent med diverse helsemessige utfordringer tilknyttet en ny graviditet.

38-åringen har såkalt forliggende morkake, som ifølge Norsk Helseinformatikk er en tilstand der morkaken helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmoren - altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin, ifølge nettstedet.

Derfor falt valget på å benytte seg av surrogati på sine to siste barn, en avgjørelse realitydronningen synes var vanskelig å svelge.

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, fortalte Kardashian overfor kjendisnettstedet Entertainment Tonight.

Det var spesielt mangelen på kontroll, basert på det faktum at babyen faktisk ikke vokste inni hennes egen mage, som plaget 38-åringen den gang.

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer frem barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp, fortalte hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Reagerer på Kims snarvei til advokat-yrket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer