Utsatte bryllupsreisen for TV 2

Men den nygifte «Skal vi danse»-stjernen er allerede tilgitt av kona. Se video!

IMPONERTE SEERNE: - Det er helt utrolig, man holder liksom på med noe man virkelig ikke har peiling på, jeg føler at jeg har på meg tante Elis gamle sko, sier Stig Henrik Hoff til Seher.no. Foto: Stella Pictures
IMPONERTE SEERNE: - Det er helt utrolig, man holder liksom på med noe man virkelig ikke har peiling på, jeg føler at jeg har på meg tante Elis gamle sko, sier Stig Henrik Hoff til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med nygifte Stig Henrik Hoff og kona Sølje Bergmann nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det premiere for det tradisjonsrike TV 2-programmet «Skal vi danse». Der har skuespiller Stig Henrik Hoff (45) én av hovedrollene, og lørdag ble 45-åringen sammen med sin dansepartner, Alexandra Kakurina, belønnet med solide 28 poeng av dommerne.

Dermed kunne Hoff senke skuldrene noe. Og det gjorde han sammen med sin kone, Sølje Bergmann, etter sending.

Det forelskede paret giftet seg så sent som i august. Til Seher.no avslører de også at de - som en konsekvens av «Skal vi danse» - valgte å utsette den romantiske bryllupsreisen de hadde planlagt.

- For å si det slik, vi har ikke vært på bryllupsreise, nei. Det er jeg som er hjemme med to små barn, mens han bare sier at han må danse litt. Men vi har det til gode, og vi lever jo tross alt på et høyt nivå likevel - siden vi er nygifte. Alt er tilgitt, jeg synes det er kjempegøy å være her og heie på ham, sier Sølje til Seher.no.

«Skal vi danse»-stjernen selv legger ikke skjul på at følelsen av å nettopp ha giftet seg, er helt fantastisk.

- Ja, det er det. Jeg er jo så glad i henne, og da er ingenting noe problem. Heldigvis.

- Og hvor går bryllupsreisen når den tid kommer?

- Det har vi ikke peiling på. Nå skal jeg danse beina av meg her, og så blir det sikkert en fin tur etterpå. Resten av livet blir en bryllupsreise for oss, vi har tusenvis av dager som vi sier, samstemmer de to.
 
Til Seher.no legger ikke Sølje skjul på at hun likte det hun lørdag kveld så av sin kjære. Hvis ikke hadde han fått høre det, innrømmer hun.

- Det var akkurat som jeg forventet meg, det var skikkelig bra. Hadde han levert mindre, ville jeg blitt skikkelig sur på ham.

Stig Henrik er også tilfreds med egen innsats i premieren, selv om ikke alt er like behagelig som det kanskje kan se ut hos folk hjemme i stua.

- Jeg er ganske fornøyd. Det er helt utrolig, man holder liksom på med noe man virkelig ikke har peiling på, jeg føler at jeg har på meg tante Elis gamle sko. Det er ikke spesielt mye komfort utpå der. Jeg føler ikke at det er så mye showing, sier 45-åringen, som håper å få være med så lenge som mulig på parketten i høst.

- Det kan jo hende vi får oss en bryllupsreise allerede i september eller oktober? Det er ingen garanti for noen ting, smiler han til Seher.no.

«Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Nei, jeg har ikke kjæreste

Se video med nygifte Stig Henrik Hoff og kona Sølje Bergmann her:[obj:media:8929]