Nils Gunnar Lie:

Utsatt for tyveri

- Oppgitt og lei meg.

TYVERI: Den tidligere journalisten fikk seg en overraskelse da han sjekket båten på hytta. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TYVERI: Den tidligere journalisten fikk seg en overraskelse da han sjekket båten på hytta. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere journalisten og TV-profilen, Nils Gunnar Lie (71) fikk seg en overraskelse da han ankom hytta si i Lyseren strandpark på torsdag, skriver Enebakk Avis.

Det var ifølge avisa to uker siden sist han hadde vært der, og han tok turen ens ærend for å ta inn påhengsmotoren til båten han har der. Den jobben slapp han imidlertid, fordi motoren var borte.

På de to ukene Lie og familien ikke har vært på hytta har med andre ord noen stjålet båtmotoren hans.

«KOMPANI LAURITZEN»: Alt gikk ikke helt som planlagt for Bernt Hulsker under lørdagens «Kompani Lauritzen»-konkurranse. Video: TV 2 Vis mer

- En skuffelse

Lie legger ikke skjul på at han ikke syns det var spesielt hyggelig å komme på hytta til tyveri da Se og Hør tok kontakt.

Han forklarer at han først trodde motoren hadde ramlet av båten, men han forsto fort at det ikke var tilfellet. Motoren var stjålet.

- Jeg blir oppgitt og lei meg av at folk gjør sånt, sier han.

Han forteller at det ikke er første gangen noen har stjålet noe fra båten hans. I fjor sommer ble et par årer tatt.

Til tross for at motoren var kjøpt brukt erkjenner 71-åringen at han er skuffet.

- Det var en godt brukt motor jeg kjøpte for 2-3 år siden for 6-7000 kroner, men jeg syns det er leit at folk bryr seg med å stjele sånne båtmotorer, sier han til Se og Hør.

BISARR FORBI: Aurora Gude og Grunde Myhrer er med i «Drømmehytta», og der avslører Aurora at hun har en bisarr fobi. Video: TV 2 Vis mer

Planen for neste båtsesong er å undersøke elektrisk båtmotor. Vannet ved hytta er drikkevann, så det blir forbud mot diesel og bensinmotor.

- Det hadde vært deilig, så hører man hverandre ute på vannet. Det er jo en voldsom during i disse dieselmotorene.

Han klarer imidlertid å se positivt på hendelsen.

- Jeg dro til hytta for å ta inn motoren, og de er veldig tunge. Så jeg fikk spart meg for den jobben!, sier han.

Gikk av med pensjon

Nils Gunnar Lie hadde jobbet i TV 2 i hele 24 år før han i 2016 bestemte seg for å gå av med pensjon. Han besluttet å ta imot sluttpakke i en periode da TV 2 ga tilbudet til alle sin ansatte.

TYVERI: Madeleine fryktet for sine barn når tyver tok seg inn på soverommet hennes. Vis mer

- Jeg er godt fornøyd med at jeg valgte dette. Det passet bra akkurat nå, men jeg har forståelse for at mine yngre kollegaer ikke kan benytte seg av muligheten, sa han til Dagbladet den gang.

Før han begynte i TV 2 hadde han vært 16 år i NRK. Han hadde med andre ord en karriere som strakte seg over 40 år.

- Jeg har fått to barnebarn det siste året, så jeg håper jeg får masse tid sammen med dem, fortalte han til Dagbladet i 2016.

LES OGSÅ: - Så utrolig dårlig gjort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer