Emily Atack:

Utsatt for trusler: - Ringte politiet

- Han er nådeløs og ekkel.

TRAKASSERT: Skuespilleren Emily Atack ble trakassert og utsatt for trusler. Foto: Skjermdump fra Instagram
TRAKASSERT: Skuespilleren Emily Atack ble trakassert og utsatt for trusler. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Forrige måned ble det kjent at den britiske skuespilleren Emily Atack (32), kjent fra blant annet serien «The Inbetweeners», hadde blitt utsatt for bildespredning på en pornoside.

Nå åpner 32-åringen seg om at hun har blitt «bombardert» med over 200 meldinger om dagen på sine sosiale medier den seneste tiden. Det er stort sett fra folk som har trakassert henne og kommet med alvorlige trusler.

- Nådeløs og ekkel

Skuespilleren fortalte nylig at hun har måttet flytte fire ganger på grunn av målrettet misbruk på nett, voldtektstrusler og personforfølgelse. Det skriver blant andre Independent.

Det hele skal ha gått så langt at 32-åringen fryktet for sin egen sikkerhet og måtte kontakte politiet.

- De visste hvor jeg bodde, og sa hva de skulle gjøre med meg, til og med familien min. Jeg har måttet involvere politiet, sa hun til den britiske avisen The Sun.

Videre forklarte Atack at hun hadde mottatt både meldinger og videoer fra menn med seksuelt innhold. Det skal ha vært spesielt én mann som opprettet flere kontoer for å sende henne meldinger, uansett hvor ofte hun blokkerte ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer