ONDSKAPSFULL TELEFONTERROR: - Folk ringer til min familie og mine venner, og sier at Daisy har blitt funnet. Det er ikke sant, skriver Jessica Simpson på sin Twitter-profil. Foto: All Over Press
ONDSKAPSFULL TELEFONTERROR: - Folk ringer til min familie og mine venner, og sier at Daisy har blitt funnet. Det er ikke sant, skriver Jessica Simpson på sin Twitter-profil. Foto: All Over PressVis mer

Utsatt for ondskapsfulle spøker

- Folk er så onde...

SEHER.NO: Etter at Jessica Simpsons (29) elskede hund Daisy ble spist av en prærieulv forrige måned, har sangerinnen naturligvis vært helt knust.

- Hjertet mitt er knust fordi en coyote tok min kjæreste Daisy rett foran øynene våre. Det er helt forferdelig. Vi leter og håper. Vær så snill å hjelpe! skrev Jessica på sin Twitter-side.

Det dårlige humøret blir ikke bedre av at hun nå blir utsatt for ondskapsfull telefonterror.

People.com forteller at Simpson mottar mange anonyme telefoner fra folk som forteller at Daisy fortsatt er i live, utelukkende for å såre sangerinnen.

- Folk ringer til min familie og mine venner, og sier at Daisy har blitt funnet. Det er ikke sant, skriver Jessica på sin Twitter-profil.

- Folk er så onde. Vær nå snill og respekter Daisys minne, ber sangerinnen.

Jessica skaffet seg hunden, som er en maltese poodle-cross, altså blanding av puddel og malteser, mens hun var sammen med eksmannen Nick Lachey (35) i 2004, og elsket hunden over alt på denne jord.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Er de sammen igjen?