Jennifer Aydin:

Utsatt for innbrudd: - Barna var hjemme

«Real Housewives»-stjernen og ektemannen fikk seg en uventet overraskelse.

TYVERI: Jennifer Aydin, kjent fra «Real Housewives», deler at familien nylig ble utsatt for tyveri. Foto: Skjermdump fra Instagram
TYVERI: Jennifer Aydin, kjent fra «Real Housewives», deler at familien nylig ble utsatt for tyveri. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at reality-franchisen «The Real Housewives» har vokst seg til å bli et av de mest populære TV-programmene både i USA, men også her hjemme i Norge.

Seerne får følge tett med på kranglete dramafruer som lever en luksuriøs og overdådig livsstil. De er heller ikke fremmed for å vise sine dyrebare eiendeler, blant dem sine svindyre luksusbiler.

Det finnes også en bakside ved det:

Realitystjernen Jennifer Aydin (44), kjent fra «Real Housewives of New Jersey», forteller at hun og familien nylig ble utsatt for tyveri.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Stjålet fra garasjen

Forrige uke ble det nemlig kjent at realitystjernens ektemann, Bill Aydin (43), hadde blitt frastjålet sin Ferrari som sto i garasjen i hjemmet deres i New Jersey, skriver People.

Paret befant seg i solfylte Miami da innbruddet fant sted, mens barna deres var hjemme med besteforeldrene og au pairen. Det fortalte også Aydin selv i et innlegg på Instagram.

44-åringen delte overvåkningsvideoen i innlegget, hvor man kan se tre menn som bryter seg inn i garasjen og griper tak i presenningen til den røde luksusbilen. Like etter kjører de av gårde.

«Bill og jeg fikk nettopp en telefon hjemmefra om at Bills Ferrari ble stjålet fra garasjen vår. Mine barn og foreldre og andre venner var alle hjemme da det skjedde. Send all informasjon til det lokale politiet», skrev hun.

INNBRUDD:Denne overvåkningsvideoen viser to menn som raner huset til kjendisfruen Dorit Kemsley. Video: AP/ NTB. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Videre forklarte Aydin at det var hennes 17 år gamle sønn Justin som oppdaget innbruddet etter at han kom hjem fra en kjøretur. Det skal han ha gjort like etter at gjerningspersonene hadde dratt.

«Takk gud for at han ikke var der 30 sekunder tidligere mens de ennå holdt på. Takk gud og jesus og alle mine skytsengler», fulgte hun opp med, mens hun forsikret følgerne sine om at alle i familien er trygge.

Flere mistenkte

Det lokale politiet i byen Paramus i New Jersey, bekreftet tyveriet overfor People.

- Søndag 3. april 2022, omtrent klokken 22.50, fikk vi en melding om det pågående innbruddet, sa myndighetene i en uttalelse.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: Kim Kardashian ble offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuken. I et promo-klipp for stjernens egne program, fortalte hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Vis mer

Politiet fulgte opp med at minst tre personer ankom hjemmet deres i en hvit bil. Deretter gikk de inn i en annen bil, som ble stående ulåst i familiens oppkjørsel, og kort tid etter fikk de tilgang til en garasjeportåpner.

Det resulterte i tyveriet av Ferrarien, som viste seg å bli en enklere oppgave enn først antatt da nøklene allerede var i bilen.

De tre gjerningspersonene er nå mistenkt for tyveriet, og saken er for tiden under etterforskning.

LES OGSÅ: Slår tilbake etter kritikk om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer