James Blunt:

Utsatt for innbrudd - trygler om hjelp

Den britiske artisten og kona ble frastjålet 100 eiendeler.

INNBRUDD: Sanger James Blunt og kona Sofia Wellesley ble utsatt for et innbrudd i villaen sin på Ibiza. Foto: REX / NTB
INNBRUDD: Sanger James Blunt og kona Sofia Wellesley ble utsatt for et innbrudd i villaen sin på Ibiza. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske musikeren James Blunt (46), kjent for låter som «You're Beautiful» og «Tears and Rain», opplevde forrige uke å bli utsatt for innbrudd i villaen sin i Santa Gertrudis på Ibiza.

Det avslører han overfor Diario de Ibiza, hvor han kan fortelle at innbruddstyven stjal en rekke klesplagg og smykker fra villaen.

Det er imidlertid lommeuret han arvet fra morfaren sin som sangeren beskriver som vondest å miste, da det har stor affeksjonsverdi.

Stjal 100 gjenstander

Innbruddstyvene tok også med seg en bajonett fra Blunts tid som soldat under Kosovokrigen i 1999.

Både lommeuret og bajonetten har Blunt et sterkt ønske om å få tilbake. Derfor har han nå lovet en dusør til dem som kan hjelpe ham med å finne eiendelene sine igjen.

KJØTTDIETT: James Blunt skal ha fått store problemer, etter at han startet på en ny diett. Lyd: Table Manners podcast. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Diaro de Ibiza fant innbruddet sted torsdag forrige uke. Politiet mistenker at det er snakk om tre personer som er involvert i saken. Dette på bakgrunn av antall fingeravtrykk som ble funnet på innsiden av eiendommen.

Til tross for sangerens desperasjon etter å få tilbake bajonetten og bestefarens klokke, er han fortsatt ved godt mot.

- Innbruddstyvene stjal omtrent 100 gjenstander, inkludert et svart og hvitt kuteppe som kona mi ikke var noen fan av, så jeg mistenker at hun er involvert, sier han humrende.

- De tok også alle t-skjortene og genserne mine, så de har kanskje ikke så god smak, legger han humoristisk til.

Ekteparet var ikke i villaen da innbruddet skjedde. Blunt forteller heller ikke noe om hvor høy dusøren skal være.

James Blunt og Sofia Wellesley fant tonen i 2012, og året etter gikk han ned på kne og fridde til sin utkårede. I 2014 giftet de seg, og siden den gang har de holdt sammen. Det er imidlertid skrevet lite om duoen da de er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Vis mer

Ekteparet har bodd på Ibiza i flere år, og gikk til innkjøp av villaen i 2006. Villaen, som for øvrig er 150 år gammel, inneholder blant annet seks soverom, bibliotek og et svømmebasseng.

Var rusa

Som nevnt er Blunt best kjent for låta «You're Beautiful». Mange forbinder nok denne med romantikk og søt musikk, men dette er skammelig feil. I et intervju med The Guardian i fjor avslørte artisten nemlig historien bak landeplagen.

- Den framstilles alltid som romantisk, men den er egentlig en smule «creepy». Den handler om en fyr - meg - som er rusa og stalker en annens kjæreste på T-banen, delte han med avisa.

Videre fortalte Blunt at han en dag så en ekskjæreste sammen med sin nye kjæreste på T-banen i London. Øynene deres møttes, men de gikk rett forbi hverandre. Deretter gikk han hjem og skrev teksten til «You're Beautiful» på to minutter.

Kort tid etter besøkte han kollegene sine Sacha Skarbak og Amanda Ghost, som hjalp ham med å fullføre teksten.

Vis mer

Låten ble først framført på South by Southwest-festivalen i Texas hvor produsent Linda Perry var til stede. Hun var begeistret for Blunt, men beit seg merke i tekstlinjen «She could see on my face that I was fucking high» («hun kunne se på fjeset mitt at jeg var jævlig rusa».)

Blunt gikk med på å endre radioversjonen av låten. Der synger han «She could see on my face that I was flying high» («hun kunne se på fjeset mitt at jeg fløy høyt»).

Han protesterte imidlertid mot å endre albumversjonen.

- Jeg var jævlig rusa!

LES OGSÅ: Ben Affleck kastet eksen i søpla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer