Willow Smith:

Utsatt for innbrudd: - Syke tider

Cyberstalkeren brøt seg inn i Willow Smiths hjem.

STALKER: Willow Smiths stalker brøt seg inn i huset hennes. Foto: Zabulon Laurent / Pa Photos / NTB
STALKER: Willow Smiths stalker brøt seg inn i huset hennes. Foto: Zabulon Laurent / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Willow Smith (20) er datter av stjerneparet Jada Pinkett Smith (50) og Will Smith (53). Selv er hun både sanger, rapper skuespiller og danser. Hun slo gjennom som artist allerede som 10-åring, da hun i 2010 ga ut låten «Whip My Hair».

Nå er hun imidlertid mest kjent fra Facebook-talkshowet «Red Table Talk», som hun har sammen med moren og bestemoren, Adrienne Banfield-Norris (67).

I et eksklusivt People-klipp fra ukas show forteller 20-åringen om den skremmende opplevelsen som har satt en støkk i henne.

Ble forfulgt

Sammen med sine to eldre generasjoner forteller hun at hun har blitt mobbet på nett hele sitt liv. Men hun mener cyberstalking er både eklere og skumlere enn mobbing.

«VAGINADAMPING» I «Red Table Talk» prøver Jada Pinkett Smith, Willow og Adrienne «vaginadamping». Video: Facebook Vis mer

Cyberstalking er når noen blir forfulgt gjennom elektroniske kommunikasjonsmidler. Stalkerne kan for eksempel overvåke ofrene gjennom diverse medier, som Facebook eller andre søkemotorer, og bruke det til å trakassere ofrene sine.

- Denne fyren gjorde det mot meg. Og han har faktisk holdt på i flere år, forteller Willow i klippet.

Hun forteller at stalkeren hennes hadde overvåket henne og fått en oversikt over de ulike gjøremålene gjennom hverdagen hennes. Dermed visste vedkommende når hun var hjemme og ikke.

- I løpet av desember, da vi var bortreist på familieferie, kom han faktisk hjem til meg og brøt seg inn i huset mitt mens vi var borte, forteller hun, mens Jada og Adrienne ser bekymret ut.

- Syke, syke tider, understreker 20-åringen i klippet.

STERKT: Will Smith og Janet Hubert var kolleger i «Fresh Prince of Bel Air» helt til de ikke var det, og så snakket de ikke sammen på 27 år. Nå møtes de endelig igjen. Video: Red Table Talk / Facebook Watch Vis mer

- Jeg kunne vært polyamorøs

Willow har også tidligere åpnet seg i familiens Facebook-talkshow. For to år siden, i juni 2019, hadde trioen en samtale om utradisjonelle forhold - der yngstemann avslørte hva det var hun så etter.

Da kom det frem at 20-åringen ikke var fremmed for å ha flere partnere, og at hun syntes det var interessant å utforske denne «nye» formen for kjærlighet. Blant annet snakket hun om fordelene ved å utvikle seg videre fra følelsene av usikkerhet og sjalusi som ofte følger med det å skulle holde seg til én partner. Det skrev Yahoo! News.

- Det er ikke noe frihet, det er alt basert på frykt, sa hun om monogami, og åpnet for at hun personlig kunne vært interessert i å innlede et polyamorøst forhold.

Ved monogami holder man seg til én partner, mens man som polyamorøs kan ha flere kjærlighetsforhold samtidig.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Willow var tydelig på at hun i et potensielt polyamorøst forhold ikke ville innledet det på bakgrunn av for eksempel sex, men at hun heller ville utforsket det med tanke på å lære mer om den «emosjonelle kontakten» i et kjærlighetsforhold.

- Det er en stor forskjell på et romantisk forhold og et seksuelt forhold, fastslo kjendisdatteren.

Når det ble snakk om kjønn, var 20-åringen åpen for romantiske forhold til både menn og kvinner. Det kom frem da hun ble spurt om hvordan et eventuelt polyamorøst forhold ville sett ut for henne.

- Jeg elsker menn og kvinner like mye. Så jeg ville definitivt hatt en mann og en kvinne. Med de to føler jeg at jeg kunne vært polyamorøs.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer