«Camp 71»:

Utsatt: - Alvorlig tillitsbrudd

«Camp 71» skulle egentlig ha premiere i fjor høst. Så ble tv-kanalen kjent med domshistorikken til deltakeren Isabelle Eriksen (23).

KRAFTIG FORSINKET: Tv-konseptet «Camp 71», der et knippe influensere og Youtube-stjerner får bryne seg på «71 grader nord»-universet, skulle i utgangspunktet ha blitt vist på tv for et halvt år siden. Her med deltakerne Rikke Isaksen (23), Jarl Andersen (21), Amalie Olsen (19), Isabelle Eriksen (23), Magnus Nordlund (18) og Sander «Randulle» Austad Dale (20). Foto: Discovery
KRAFTIG FORSINKET: Tv-konseptet «Camp 71», der et knippe influensere og Youtube-stjerner får bryne seg på «71 grader nord»-universet, skulle i utgangspunktet ha blitt vist på tv for et halvt år siden. Her med deltakerne Rikke Isaksen (23), Jarl Andersen (21), Amalie Olsen (19), Isabelle Eriksen (23), Magnus Nordlund (18) og Sander «Randulle» Austad Dale (20). Foto: Discovery Vis mer
Publisert

Allerede i juni i fjor lanserte Discovery tv-konseptet «Camp 71», en nyutvidelse av publikumsfavoritten «71 grader nord», der casten er begrenset til influensere og Youtube-stjerner.

Programmet ble lagt fram i Discoverys høstprogram, og skulle sendes parallelt med den ordinære versjonen av «71 grader nord», som et tilleggsprodukt på strømmetjenesten Dplay.

Programmet glimret riktignok med sitt fravær, og først forrige uke ble «Camp 71» gjort tilgjengelig for Discoverys strømmepublikum.

Det er ikke tilfeldig.

Kjepper i hjulene

Se og Hør har vært kjent med at utsettelsen er tilknyttet deltakeren Isabelle Eriksen (23). Eriksen, opprinnelig kjent fra «Paradise Hotel», måtte møte i Oslo tingrett ved to anledninger i fjor sommer og høst, der hun senere ble dømt for å ha kastet en gjenstand i ansiktet på en mann - samt vold mot en taxisjåfør. I ettertid har hun sonet en fengselsstraff.

23-åringen, som etter «Paradise»-deltakelsen har seilt opp en som populær blogger og Youtube-profil, sto fram i Se og Hør tidligere denne måneden, der hun beklaget sine handlinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer