Utrøstelig etter filmvoldtekt

Kate Bosworth tok til tårene etter å ha blitt voldtatt av kjæresten under filminnspilling.

PÅ SETTET SAMMEN: Kjæresteparet Alexander Skarsgard og Kate Bosworth er sammen i filmen «Straw Dogs». Her i en scene fra filmen som er regissert av Rod Lurie.  Foto: All Over Press
PÅ SETTET SAMMEN: Kjæresteparet Alexander Skarsgard og Kate Bosworth er sammen i filmen «Straw Dogs». Her i en scene fra filmen som er regissert av Rod Lurie. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I nyinnspillinen av filmklassikeren «Straw Dogs», voldtar Alexander Skarsgård (34) kjæresten Kate Bosworth (27) i en scene, og innspillingen beskrives ifølge Expressen som brutal.

Og selv om det bare var skuespill, syntes «Superman Returns»-skjønnheten at det var langt i fra gøy å spille inn voldtektsscenene med «True Blood»-kjæresten.

- I begynnelsen gråt Kate etter hver scene og Alex forsøkte å trøste henne, sier regissøren Rod Lurie ifølge Expressen til magasinet GQ.


«Straw Dogs» kom i 1971, og originalfilmen ble sterkt kritisert for de voldsomme voldtektscenene som står i filmens sentrum.

Til høsten er det premiere på nyinnspillingen. Da filmen nesten var ferdigstilt, tok Alexander Skarsgård med seg sin kjente pappa, Stellan Skarsgård, til filmstudioet for å se på scenen.

- Det der var den mest realistiske voldtekten som noensinne er filmatisert, skal skuespilleren ha uttalt om sønnens skuespillerprestasjoner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå bekrefter hun forholdet