Utrøstelig etter brorens død

Peter Andre mistet storebroren til kreft.

DØDE: Peter Andre og broren Andrew (t.h.) tilstede ved en butikkåpning i England i september i år - bare tre måneder før han døde av kreft i nyrene.  Foto: All Over Press
DØDE: Peter Andre og broren Andrew (t.h.) tilstede ved en butikkåpning i England i september i år - bare tre måneder før han døde av kreft i nyrene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Mysterious Girl»-stjernen Peter Andre (39) og familien er i sorg etter tapet av sin 15 år eldre storebror Andrew Andre.

54-åringen har det siste året vært rammet av kreft i nyrene, og selv om behandlingen så ut til å hjelpe gikk han bort natt til søndag forrige helg på et Chelsea’s Royal Marsden-sykehuset i London.

Peter Andres foreldre fløy fra Australia, hvor popstjernen er fra, for å ta farvel med sin kjære sønn, og ifølge The Sun var 54-åringen omringet av hele familien da han sovnet inn.

Den engelske avisen har vært i kontakt med popstjernen og TV-personlighetens talsmann, som forteller at 39-åringen er sønderknust.

- Peter har det tungt nå, og orker ikke snakke. Han og resten av familien - Andrews kone, datter og deres foreldre, var ved hans sykeleie inntil slutten, og fikk tatt et fredfullt farvel med ham. Hele familien er i sjokk, og trenger tid til å bearbeide sorgen.

Det ble oppdaget at 54-åringen hadde kreft i nyrene etter at han i fjor klaget over magekramper.

- Alt skjedde så fort, men de gjorde alt de kunne for å få ham frisk igjen, sier talsmannen videre.

Peter Andre slo igjennom på 90-tallet med låtene «Mysterious Girl» og «Flava», og har siden bemerket seg med egen reality-serie, giftemål - og skilsmisse - med glamourmodell Katie «Jordan» Price (34).

Sammen har de barna Junior Savva Andre (7) og Princess Tiaamii Andre (5). I tillegg deler Katie Price og Peter Andre ansvaret for hennes sønn Harvey (10) - en blind og autistisk sønn hun fikk med tidligere fotballspiller Dwight York (41).

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

På Twitter har kondolasjonene strømmet på, og Katie Price var en av de første til å uttrykke sin sorg og medfølelse overfor eksmannens tap:

«Mine tanker er med familien Andre i denne tunge tiden».

Også Spice Girls-medlem Emma Bunton (36) brukte det sosiale nettstedet for sin omtanke:

«Tenker på deg @MrPeterAndre, og hele familien din, i denne tøffe og vansklige tiden».

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER LES OGSÅ: Jordan ville saksøke Peter André for svertekampanje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer