- Utroskapsskandalen kan skade karrieren hennes

- Stemningen mellom dem er iskald...

ISKALD STEMNING: Beyonce Knowles nekter å snakke med sin far, som også er hennes manager, etter at han hadde en affære med en 20 år yngre kvinne. Foto: All Over Press
ISKALD STEMNING: Beyonce Knowles nekter å snakke med sin far, som også er hennes manager, etter at han hadde en affære med en 20 år yngre kvinne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangerinnen Beyonce Knowles (28) nekter å snakke med sin far etter han ble innblandet i en stygg utroskapsskandale. Nå frykter hennes plateselskap at utroskapet kan skade hennes karriere.

«Sweet Dreams»-stjernen ville ikke først tro at hennes far, Matthew Knowles, hadde hatt en affære med en 20 år yngre kvinne. Men DNA-tester viste at han til og med har fått barn med den unge kvinnen.

Etter Matthews utroskap ble avslørt i amerikanske medier, har relasjonen mellom Beyonce og hennes far - som også har vært hennes manager i flerfoldige år, vært iskald.

Nå har stemningen mellom dem blitt så dårlig at flere at de ledende sjefene i plateselskapet skal være urolige for konsekvensene.

- Hun nekter å snakke med ham. Dette skaper problemer for hennes karriere. Flere personer i Columbia tror det beste er å sparke faren hennes, sier en kilde fra Columbia til NY Post.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901


LES OGSÅ: - Ryktene er ikke sanne