Jeremy Meeks:

Utroskapsskandale for «kjekkas-skurken»

Han ble verdenskjent for ansiktet sitt etter å ha blitt arrestert. Nå havner Jeremy Meeks i en stygg skilsmisse.

DRAMA: Modell Jeremy Meeks, som ble verdenskjent etter å ha blitt arrestert, er midt i en stygg skandale. Han ble fotografert med en annen kvinne, mens kona satt hjemme med barna. Ingen av disse to er kvinnen Meeks var utro med. Bildet er tatt i forbindelse med Philipp Pleins SS18-visning. Foto: Marc Patrick/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix
DRAMA: Modell Jeremy Meeks, som ble verdenskjent etter å ha blitt arrestert, er midt i en stygg skandale. Han ble fotografert med en annen kvinne, mens kona satt hjemme med barna. Ingen av disse to er kvinnen Meeks var utro med. Bildet er tatt i forbindelse med Philipp Pleins SS18-visning. Foto: Marc Patrick/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Amerikanske Jeremy Meeks (33) har en «rags to riches»-historie som har fascinert tusenvis de siste årene. Kjekkasen, som i dag er en ettertraktet herremodell og internettpersonlighet, ble oppdaget da han ble arrestert i 2014.

TOK INTERNETT MED STORM: Jeremy Meeks ble arrestert i juni 2014. Så gikk arrestasjonsbildet hans verden rundt. Foto: Stockton Police Department / NTB scanpix
TOK INTERNETT MED STORM: Jeremy Meeks ble arrestert i juni 2014. Så gikk arrestasjonsbildet hans verden rundt. Foto: Stockton Police Department / NTB scanpix Vis mer

Mugshotet av ham, eller arrestasjonsbildet, gikk viralt som ild i tørt gress. Flere poengterte at han var kjekk, og kom med bemerkninger som at de godt kunne dele celle med ham eller at han godt kunne rane dem.

Han har forsøkt å endre image siden den gang, og har ofte publisert bilder av familien sin. Jeremy er gift med Melissa Meeks og sammen har de tre barn. Nå henger derimot ekteskapet i en tynn tråd, etter at det har blitt avslørt at kjekkasen var utro.

Skilles

Tidligere i sommer dukket det opp bilder av modellen sammen med tv-personlighet og Topshop-arving Chloe Green (26). Bildene ble tatt på en yacht i Tyrkia, og viser de to som koser og kysser på hverandre. De hadde vært på ferie i landet en stund, og det ble tatt flere andre bilder av dem i prekære situasjoner.

De to skal ha møttes i Cannes i starten av mai, og det skal raskt ha begynt å oppstå spenning mellom dem. Det later ikke til at Jeremy har tatt én, stor faktor med i betraktningen: Han er godt gift.

Kona hans, Melissa Meeks (38), har fått med seg bildene. I et stort og eksklusivt intervju med Mail on Sunday, gjengitt av Daily Mail, går hun hardt ut mot ektemannen, og forteller nå at hun vil skilles. Jeremy ble ikke ønsket velkommen med åpne armer da han returnerte fra reisen med arvingen.

🌹

Et innlegg delt av Melissa Meeks (@mmeeks14)

- Vi begynte å krangle ved dørkarmen. Jeg fortalte ham hvor knust og sur jeg var. Han sa unnskyld flere ganger. Ikke for utroskapen, men for måten jeg fikk vite det på, sier hun til avisen og fortsetter:

- Jeg ble ydmyket, ikke bare fordi ektemannen min ble tatt med en annen kvinne, men fordi de var så åpne om det. Han fortalte at det ikke var meningen at det skulle skje slik. Disse bildene kommer til å hjemsøke meg for alltid, forteller hun.

Den sønderknuste kjendiskona satt hjemme med parets barn da skandalen blåste som verst. Flere av verdens største medier og nettsider publiserte bildene, som fikk henne til å sette kaffen i vrangstrupen.

Hun ønsker ikke å være i et forhold der den ene parten ikke respekterer den andre.

- Vi snakket om skilsmisse. Jeg fortalte ham at jeg ikke trodde dette ekteskapet kunne reddes. Han var enig. Ekteskapet er over.

Hun stiller også spørsmål ved hvordan hun skal fortelle dette til barna, og lurer på om Jeremy tenkte over dette da han koste seg på ferie med en annen kvinne. Han har ikke uttalt seg om hendelsen ennå. Chloe Green forteller på sin side at det ikke finnes noe unnskyldning for det hun gjorde.

That one time I beat #hubby @jmeeksofficial at #minigolf #jk #ilost #mrsmeeks #jeremymeeks #powercouple

Et innlegg delt av Melissa Meeks (@mmeeks14)

Forbryter

Jeremy Meeks ble raskt omdøpt til «kjekkas-skurken» da han ble arrestert i 2014, og fikk kommentarer som «digg» og «verdens deiligste mann» skrevet om seg.

Da han slapp ut av fengsel i 2016, ble han nesten sporenstreks signert til et modellbyrå. Siden den gang har det gått i ett for amerikaneren. 33-åringen slet tidligere med å forsørge seg selv og familien, men viser i dag fram en ganske annerledes livsstil på sosiale medier. Han ble også beskrevet som en notorisk gangster før han ble modell. Han skal ha begått flere ran, og flere voldsepisoder har han også stått for.

- Vi har alle vårt fra fortiden. Alle fortjener en ny sjanse, uttalte eieren av modellbyrået White Cross Management, Jim Jordan, til BBC i 2015.

Ifølge New York Magazine er Jim Jordan modellagenten som en gang i tiden oppdaget stjerneskuddet Gigi Hadid (21). Han har også «Victoria's Secret»-modellen Taylor Hill i stallen.

Meeks' liv endret seg drastisk. Det legger man fort merke til på hans Instagram-profil, som nå er preget av dyre biler og store villaer. I 2016 debuterte «kjekkas-skurken» på catwalken under moteuka i New York, for Philipp Plein. På første rad satt stjerner som Kylie Jenner (19), Madonna (58) og Paris Hilton (36).

I etterkant av visningen delte en tydelig stolt Meeks et bilde med tidligere Vogue-redaktør Carine Roitfeld (62) på Instagram, der han har omtrent 800 000 følgere.

Overfor ABC News har Meeks tidligere snakket om arrestasjonsbildet som endret alt.

- Jeg hadde aldri i verden sett for meg at noen ville gjenkjenne meg for utseendet. Nå kan jeg endelig forsørge familien min, og jeg føler meg svært heldig og takknemlig, sa han.

LES OGSÅ: - Jeg stoppet helt opp, for jeg har jo kjæreste