Travis Scott:

Utroskapsryktene svirrer - nå svarer han

Videobevis går viralt.

STJERNEPARET: Kylie Jenner og Travis Scott. Foto: Matt Baron/Shutterstock /NTB
STJERNEPARET: Kylie Jenner og Travis Scott. Foto: Matt Baron/Shutterstock /NTB Vis mer
Publisert

Det har lenge vært spekulert på om rapperen Travis Scott (31) hadde et forhold på si, mens han var sammen med moren til barna hans, realitystjerne Kylie Jenner (25).

Forholdet skal ha vært til 27 år gamle Rojean Kar (27).

Ifølge ryktene skal Rojean ha vært grunnen til at forholdet mellom Scott og Jenner tok slutt i 2019. Disse ryktene kunne imidlertid sistnevnte avkrefte samme år.

Kjendisparet ble sammen igjen etter en stund fra hverandre, og fikk sitt andre barn i februar 2022. Sammen har de to barn, Stormi Webster (4) og en åtte månender gammel gutt, hvor navnet enda ikke er kjent.

ÅPNER OPP: Travis Scott uttaler seg etter hendelsene på Astroworld. Video: Instagram / @travisscott Vis mer

Videobevis

I forrige uke la imidlertid Rojean ut det som hevdes å være et bevis på at hun hadde et forhold med rapperen.

- Det er tull å si at du ikke kjenner meg, når jeg har både bilde- og videobevis , og så mange har sett oss sammen, sier Rojean i sin Instastory.

Rojean publiserte deretter en video av at hun var på et filmsett med Scott. Der kan man tydelig se rapperen, og til videoen står det: «Selvsagt er jeg regissør».

Benekter

Nå går imidlertid Scott ut og avkrefter at han noen gang har hatt et forhold til 27-åringen, blant annet ved å omtale henne som en «uinvitert gjest», som må ha kommet seg inn på det som skal ha vært en lukked innspilling.

«Jeg sier dette for siste gang. Jeg verken kjenner denne personen, eller har vært med denne personen», skriver Scott på sin Instastory.

Rojean har også publisert meldinger, som skal være bevis på at de har vært på blant annet samme fest på valentinsdagen i år. Hun hevder også at det skal ha vært natt til den store kjærlighetsdagen.

FAR OG DATTER: Travis Scott sammen med datteren Stormi Webster. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
FAR OG DATTER: Travis Scott sammen med datteren Stormi Webster. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Til dette svarer Scott med et bilde av noe som ser ut som stuen til Jenner, med teksten: «Hvis du ikke var her på Valentines, så var du ikke med meg».

LES OGSÅ: Vi er sjelevenner!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer