Utroskaps-kvinnen avslørt på Twitter

Tony Parker skal ha ligget med lagkameraten Brent Barrys kone.

UTRO: Tony Parker skal ha hatt en affære med kona til tidligere lagkamerat Brent Barry, Erin Barry. Dette skal også være grunnen til at Eva Longoria nå har søkt om skilsmisse, og hun skal ha funnet flere hundre tekstmeldinger fra kvinnen på Parkers  Foto: All Over Press
UTRO: Tony Parker skal ha hatt en affære med kona til tidligere lagkamerat Brent Barry, Erin Barry. Dette skal også være grunnen til at Eva Longoria nå har søkt om skilsmisse, og hun skal ha funnet flere hundre tekstmeldinger fra kvinnen på Parkers Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Onsdag kom sjokknyheten om at «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria Parker (35) har søkt om skilsmisse fra ektemannen, basketballstjernen Tony Parker (28), syv år etter at de ble sammen.

- Det er med stor sorg at Tony og jeg, etter syv år sammen, har bestemt oss for å skilles. Vi elsker hverandre dypt, og ber for hverandres lykke, skrev Longoria på sin Twitter-side onsdag. 

Årsaken til bruddet skal angivelig være at skuespillerinnen fant flere hundre tekstmeldinger fra kona til en av Parkers lagkamerater, på Parkers telefon.

Ifølge bestevenn, skuespiller Mario Lopez, skal Longoria ha fortalt ham at Parker var utro mot henne tidligere i ekteskapet, og at han holdt kontakten med kvinnen på Facebook.

- Hun er knust, og vil at alle skal vite det. Men hun er sterk, sa Lopez.

Så langt har det ikke vært kjent hvem av lagspillernes kone Parker skal ha hatt en affære med, men onsdag kveld kunne RadarOnline avsløre at kvinnen det er snakk om heter Erin Barry, og er kona til Parkers tidligere San Antonio Spurs-lagkamerat Brent Barry.
 
Se bilder her! (ekstern link)

Det var Sports Illustrated-skribent Bryan Armen Graham som avslørte identiteten til kvinnen på sin Twitter-side.

- Jeg har det fra gode underholdningskilder at den «tidligere lagkameraten» i Tony Parker-Eva Longoria-affæren er Brent Barry, skrev Graham.


Brent og Erin går for tiden gjennom en skilsmisse, og Erins bror, Casey, ønsket ikke å kommentere affæren til Radar Online.

- Når vi er klare for å snakke om dette, vil vi kontakte pressen, sa han.

Andre kilder forteller at Erin skal ha grått og sagt «ingen kommentar» når spurt om en reaksjon på anklagene.

De to parene hadde hatt et svært godt forhold og var nære venner frem til Parker/Longoria-skilsmissen ble kjent onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Hun er knust, men sterk