- Utroskapet slo ned som en bombe

Popstjernens kone klarer ikke å tilgi etter den sjokkerende nyheten.

I SJOKK: - Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg trenger i hvert fall en uke til å tenke. Jeg kjenner ikke engang mannen jeg giftet meg med, dette er ikke ham, skal Emma Ferguson ha fortalt en venn. Foto: All Over Press
I SJOKK: - Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg trenger i hvert fall en uke til å tenke. Jeg kjenner ikke engang mannen jeg giftet meg med, dette er ikke ham, skal Emma Ferguson ha fortalt en venn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Torsdag ble det kjent at Take That-stjernen Mark Owen (38) har vært utro mot skuespillerkona Emma Ferguson (32) hele ti ganger i løpet av deres fem år lange forhold.

I et intervju med The Sun fortalte popstjernen at han ønsket å stå frem om utroskapet for å kunne få en «helt ny begynnelse» både i forhold til seg selv og Emma, som han giftet seg med i oktober i fjor.


Lørdag ble det også kjent at Owen på dramatisk vis sjekket inn på rehab, bare timer etter de oppsiktsvekkende avsløringene.

Ifølge Daily Mail er popstjernens kone i sjokk etter de siste dagenes drama. Nå sliter hun med å tilgi ham etter affærene som «skal ha slått ned som en bombe» i ekteskapet deres.

Den hjerteknuste tobarnsmoren, som giftet seg med Owen for bare fem måneder siden, skal ha fortalt venner at hun synes det er meget tøft å takle utstrekningen av mannens alkoholproblemer.

- Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg trenger i hvert fall en uke til å tenke. Jeg kjenner ikke engang mannen jeg giftet meg med, dette er ikke ham, har hun fortalt en venn, skriver nettstedet.
 
Til Sunday Mirror forteller en venn at Ferguson har store problemer med å tilgi utroskapet.

- Emma er i sjokk, og slik som saken står nå, tror hun ikke at hun klarer å ta ham tilbake. Utstrekningen av hele situasjonen er så stor, sier vennen, som forklarer:
 
- Over natten har hun gått fra det hun trodde var et lykkelig ekteskap til å finne ut at mannen er kronisk utro med et stort drikkeproblem.

Ifølge Owen var ni av de ti affærene one-night-stands i fylla, mens ett av forholdene, som han da hadde til den 24 år gamle regnskapsføreren Neva Hanley, skal ha pågått i alle de fem årene han har vært sammen med kona.

Senere viste det seg at stjernens innrømmelser ikke var fullt så frivillige som han skulle ha det til, men at han ble tvunget til å fortelle kona sannheten etter at Hanley skal ha truet med å avsløre affæren.

- Han har tydeligvis en del å jobbe med. Han trenger hjelp umiddelbart, sier en kilde til Daily Mail.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har vært utro ti ganger