Utroskapen redder karrieren hennes

Etter at regissørmannen Rupert Sanders var utro mot henne, strømmer jobbtilbudene inn til Liberty Ross.

VIL HA ET NYTT LIV: Liberty skal angivelig være like åpen for skillsmisse som hun er til å fortsette ekteskapet. Samtidig jobber hun nå hardt for å slå gjennom som skuespiller, og slutte som modell.  Foto: All Over Press
VIL HA ET NYTT LIV: Liberty skal angivelig være like åpen for skillsmisse som hun er til å fortsette ekteskapet. Samtidig jobber hun nå hardt for å slå gjennom som skuespiller, og slutte som modell. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Liberty Ross (34) var det store offeret da regissørmannen Rupert Sanders (41) bedro henne med «Twilight»-stjernen Kristen Stewart (22). Nå tyder ting derimot på at Ross er den som kommer seirende ut av det hele.

- Selv om utroskandalen ga privatlivet hennes masse uønsket oppmerksomhet, forbedret det derimot profilen hennes som skuespiller. Flere regissører har merket seg hvem hun er, og har sendt manuskripter til henne i posten. Hun har allerede fått mange tilbud om auditioner, på bakgrunn av Ruperts affære, sier en kilde ifølge nettstedet Radar Online.

Selv har hun nektet mannen å lage oppfølgeren til filmen som var hans regissørdebut, «Snow White and the Huntsman». Det ble også hevdet at Stewart har mistet jobben i den planlagte oppfølgeren.

Den engelske modellen som egentlig heter Liberty Lettice Lark Ross, har jobbet med store blader som Vogue og Harpers Bazaar. Men hun hadde også en større rolle i Madonnas film fra 2011, «W.E.», og spilte ironisk nok dronningen i mannens egen film.

- Liberty er lykkelig over at hun endelig blir anerkjent, og nå ønsker hun å utforske karrieren innen film og er desperat etter å lage flere. Hun hadde foretrukket at det skjedde på en annen måte. Men all PR er god PR. Hvis hun kan bytte fra å være modell til å bli skuespiller, ville hun gjort det på et blunk.

Hun er tydeligvis sulten på forandring i livet. Selv viste hun seg på den røde løperen i forrige uke, uten gifteringen på fingeren.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rasende over å bli uthengt som syndebukken  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer