LEVER PÅ EN LØGN: Tori Spelling føler seg ydmyket og fanget av ektemannen. Foto: All Over Press
LEVER PÅ EN LØGN: Tori Spelling føler seg ydmyket og fanget av ektemannen. Foto: All Over PressVis mer

Utroskapen bringer mor og datter sammen

Dean McDermotts utroskap har gjenopprettet forholdet mellom Tori Spelling og moren Candy.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Tori Spelling (40), kjent fra TV-serien «Beverly Hills 90210», har de siste månedene gått gjennom en tøff periode etter det ble kjent at Dean hadde hatt en affære med minst fem andre kvinner.

I etterkant av avsløringene har Tori stått ved Deans side og blitt med ektemannen i terapi. Tori er derimot ikke sikker på om hun klarer å bli værende hos McDermott.

- Hun vet ikke hva hun skal gjøre. Hun kan begynne på nytt med han, ta det steg for steg, men hennes største frykt er at han skal være utro mot henne på nytt. Hun kommer aldri til å stole på han igjen, sier en kilde til RadarOnline.com.

KNUST: Tori skal være knust etter Deans utroskap og kilder hevder at realitystjernen aldri vil stole på ektemannen igjen. Foto: FameFlynet
KNUST: Tori skal være knust etter Deans utroskap og kilder hevder at realitystjernen aldri vil stole på ektemannen igjen. Foto: FameFlynet Vis mer

Deans utroskap har nå derimot fått et nytt positivt utfall. Skandalen har på nytt opprettet kontakt mellom Tori og moren Candy Spelling (68). Mor og datter har hatt et vanskelig forhold etter at Toris far, Aaron døde i 2006.

- Candy er definitivt ingen stor fan av Dean for øyeblikket etter hva han har latt datteren gå gjennom. Men hun erkjenner at han er en fantastisk far og at han elsker Tori. Tori avslørte ovenfor moren at hun er redd for at Dean kommer til å være utro mot henne igjen i fremtiden. Det var en veldig åpen og ærlig samtale, forteller en kilde til nettsiden.

Paret har nektet å kommentere påstandene, men Tori har blitt observert uten giftering, og flere av «Beverly Hills 90210»-stjernenes venner har uttalt at skandalen har satt store spor hos TV-stjernen.

TØFFE TIDER: Etter utroskapsskandalen la Dean McDermott seg inn på avvenningsklinkk for å få orden på livet. Om Hollywoodparet vil klare seg gjennom den tøffe tiden? Usikkert, mener flere av parets venner.  Foto: FameFlynet
TØFFE TIDER: Etter utroskapsskandalen la Dean McDermott seg inn på avvenningsklinkk for å få orden på livet. Om Hollywoodparet vil klare seg gjennom den tøffe tiden? Usikkert, mener flere av parets venner. Foto: FameFlynet Vis mer

I etterkant av avsløringen la Dean seg inn på avvenningklinikk. Fremover vil han kun få innvilget permisjoner for å være sammen med barna Liam (6), Stella (5), Hattie (2), og Finn (15 mnd.) som han har sammen med Hollywoodstjernen.

Om realityparet klarer seg gjennom den tøffe tiden er fortsatt usikkert.

Tidligere har det blitt hevdet at forholdet mellom de to stjernene har skrantet på grunn av sexlivet med «Beverly Hills 90210»-stjernen. Det har senere også blitt bekreftet av Deans elskerinne.

- Det har alltid vært viktig for henne å holde ektemannen sin fornøyd, også da det har vært vanskelig for henne fordi hun har vært syk eller gravid. Når han da er utro mot henne i alle offentlighet, det har knust henne, sier en kilde til nettstedet.

LES OGSÅ:      - Hun vil aldri stole på ham igjen