TATT I LØGN: Kieran Hayler tok en løgndetektortest fordi Katie Price trodde han hadde vært utro med bestevenninnen hennes. Det hadde hun rett i. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
TATT I LØGN: Kieran Hayler tok en løgndetektortest fordi Katie Price trodde han hadde vært utro med bestevenninnen hennes. Det hadde hun rett i. Foto: REX/David Fisher/All Over PressVis mer

Utroskapen avslørt med løgndetektor

- Jeg hadde bare lyst til å dø, sier ektemannen til Katie Price.

SEOGHØR.NO: Katie Price (36) dumpet ektemannen Kieran Hayler (27) tidligere denne måneden etter at hun fant ut at han hadde vært utro med bestevenninnen Jane Pountney (49) i syv måneder.

Nå avslører Hayler at han ble avslørt etter å ha tatt en løgndetektortest.

I et intervju med The Sun forteller han at Katie fikk en ekspert fra The Jeremy Kyle Show til å komme med en løgndetektor, og at Hayler sa ja til å ta testen, fordi han trodde han ville klare å lure seg til å bestå den.

- Jeg lovte Katie at jeg ville ta løgndetektortesten. Det var forferdelig. Det føltes som om jeg satt i en elektrisk stol, klar til å dø.

Eksperten plasserte løgndetektoren i hjørnet, og stilte tre spørsmål til ham.

  • Utenom den ene gangen på Kapp Verde, har du noen gang kysset Jane?
  • Har du noen gang hatt seksuell kontakt med Jane?
  • Har du hatt kontakt med Jane etter ferieturen på Kapp Verde?
     
GLAMOURMODELL: Katie er for mange mer kjent som Jordan, som var navnet hun slo gjennom som glamourmodell med. Foto: Stella Pictures
GLAMOURMODELL: Katie er for mange mer kjent som Jordan, som var navnet hun slo gjennom som glamourmodell med. Foto: Stella Pictures Vis mer
LYKKELIGE TIDER: Her er Katie Price på rød løper i februar sammen med barna sine, ektemannen Kieran Hayler og sin tidligere venninne Jane Pountney, som Kieran hadde et forhold til, og Janes ektemann Derrick. 
 Photo: KGC-42/Davidson/GoffPhotos.com Code: 4081
 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE TIDER: Her er Katie Price på rød løper i februar sammen med barna sine, ektemannen Kieran Hayler og sin tidligere venninne Jane Pountney, som Kieran hadde et forhold til, og Janes ektemann Derrick. Photo: KGC-42/Davidson/GoffPhotos.com Code: 4081 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures Vis mer

Kieran svarte nei på alle tre spørsmålene. Det var løgn på spørsmål 1 og 2. Da klikket det for Katie.

- Hun sa umiddelbart at hun ikke kunne være sammen med meg lenger, og at hun ville skilles. Og da begynte hun å twitre sinnet sitt. Hun kastet det første hun fant mot meg. Jeg hadde selvbiografien hennes og en lysestake siktet mot hodet mitt, sier han.

Han bestemte seg for å fortelle alt sammen.

- Etter det kunne jeg ikke lyve mer. Det drepte meg. Jeg la meg på gresset utenfor Katies hus klokka 7.30 om morgenen og lå der i fire timer. Jeg hadde bare lyst til å dø. Så ringte jeg terapeuten min, gikk inn igjen og innrømmet alt overfor Katie.

Avsløringen kom bare tre dager etter at Katie fant ut at hun var seks måneder på vei med Kierans andre barn.

Kieran har ennå ikke gitt opp forholdet til glamourmodellen, og mener alt kommer til å ordne seg til slutt.

- Jeg vil reparere hjertet ditt, og jeg ser etter lys i enden av tunnelen for en lykkelig slutt. Ha troen på meg, skrev han på Twitter.

Katie, som tidligere gikk under modellnavnet Jordan, har barna Harvey (12) med fotballspilleren Dwight Yorke (42), Junior (9) og Princess (7) med eksmannen Peter André (41), og lille Jett (9 mnd) med Kieran.

LES OGSÅ: - Jeg skal reparere hjertet ditt