Utroskap, vold og narkotika

Se «Teen Mom»-stjernenes mange skandaler!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-kanalen MTV har i flere år sendt TV-programmet «Teen Mom». Og hvert eneste år er det nye skandaler som finner veien til overflaten.

Siden programseriens oppstart i 2009 har det inneholdt alt fra narkotika, ville slåsskamper, utroskap, sex-videoer, rettsaker, til lange fengselsdommer og skilsmisser.

 

Jenelle Evans

Jenelle Evans (21) ble berømt som en av tenåringsmødrene i MTV-seriene «16 and pregnant» og «Teen Mom».Den unge moren har imidlertid i mange år slitt med rusavhengighet og livet har vært preget av skandaler og problemer med loven.

Jenelle har blant annet flere ganger blitt kastet i fengsel og har blitt beskyldt for å bruke opp pengene sine på narkotika, kjærestene sine og silikon, fremfor sønnen Jace.

- Jeg vil skilles så fort som overhode mulig. Du stakk fra byen da jeg var redd jeg hadde en spontanabort? Dra til helvete, din drittsekk, skrev Janelle på Facebook da hun skilte seg fra sin første ektemann, Courtland Rogers.

 

Briana DeJesus 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer