- Utroskap ødela ekteskapet

Arnold Schwarzeneggers appetitt på det motsatte kjønn skal ha blitt for mye for kona.

HOLDT FASADEN: Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver har i 25 år fremstått som et av Hollywoods lykkeligste ektepar, men bak fasaden var Maria alt annet enn lykkelig, ifølge TMZ.com. Foto: All Over Press
HOLDT FASADEN: Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver har i 25 år fremstått som et av Hollywoods lykkeligste ektepar, men bak fasaden var Maria alt annet enn lykkelig, ifølge TMZ.com. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nyheten om at filmstjernen og politikeren Arnold Schwarzenegger (63) og hans kone Maria Shriver (55) skilles etter 25 års ekteskap, slo tirsdag ned som en bombe i Hollywood.

Nå hevder en kilde nær familien at bruddet skilles en rekke tilfeller av utroskap fra Arnolds side i løpet av ekteskapet.

- Utroskap ødela ekteskap. Maria vurderte først å gå fra ham i 2009, men utsatte det på grunn av at moren hennes døde. I januar i år vurderte hun det igjen, men utsatte det på nytt, fordi hun mistet faren sin, sier kilden til nettstedet TMZ.com.

Maria - som nå bor på et eksklusivt hotell i Beverly Hills - skal ha blitt oppfordret av parets fire barn til å gjennomføre skilsmisseplanene etter å ha fortalt dem om sine problemer med å bo sammen med Arnold.

Etter at Maria flyttet ut av hjemmet, skal Arnold ha snudd på flisa og jobbet hardt for å vinne henne tilbake, men foreløpig har Maria ikke villet lytte til hans forsikringer om bot og bedring.

- Hun har vært ulykkelig i mange år, sier kilden til TMZ.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skilles etter 25 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer