BESTEVENNER: - Den helgen han reiste hjem igjen, ble det også slutt mellom Linn og kjæresten hennes. Det var kanskje en mening bak det hele - at vi heller skulle ha hverandre, sier Lene Gundersen (til venstre). Foto: Anders Myhren/Seher.no
BESTEVENNER: - Den helgen han reiste hjem igjen, ble det også slutt mellom Linn og kjæresten hennes. Det var kanskje en mening bak det hele - at vi heller skulle ha hverandre, sier Lene Gundersen (til venstre). Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Utroskap førte oss sammen

Bestevenninnene Linn og Lene støttet seg på hverandre da kjærestene sviktet dem.

OSLO/SØR-AFRIKA (Seher.no): I "Ungkaren 20 vs. 40" har Lene Gundersen (22) og Linn Holth (21) lenge konkurrert mot hverandre, men forrige torsdag tok den konkurransen slutt da Linn ble sendt hjem fra Sør-Afrika.

Tidligere har Seher.no skrevet at Linn tidligere har opplevd utroskap fra sin kjæreste. Det som derimot ikke er kjent er at Lene nesten på samme tid opplevde det samme - noe som førte de to jentene enda tettere sammen.

- Det førte oss nærmere hverandre, absolutt. Jeg, Linn og kjærestene våre var liksom som et firkløver, men plutselig ble vi single begge to, sier Lene Gundersen til Seher.no.

I dag deler de to unge damene både leilighet og seng, skriver Se og Hør tirsdag.

Kjæresten til Linn var bare utro én gang, og den flotte 21-åringen fikk vite av andre hva han hadde gjort.

- Bakken forsvant under føttene mine, og jeg satt i sjokk i hvert fall i et par dager. Men jeg kom meg fort igjen, har hun tidligere sagt til Seher.no.

For bestevenninnen Lene del varte derimot utroskapet over lenger tid.

- Jeg møtte ham på en hvit strand i Thailand da jeg var på backpacker-tur. Jeg ble forelsket, noe som kanskje kan sies å ha vært litt dårlig planlagt når man er på tur jorda rundt, sier hun.

Det som skulle vise seg å bli den blide 22-åringens nye kjæreste, var fra Australia. Like etter besøkte hun ham i hjemlandet hans når hun likevel skulle "Down Under".

- Et halvt år senere kom han og feiret jul med min familie i Norge. Totalt bodde han vel her i et par måneder eller noe. Da han dro igjen tenkte jeg bare "hva nå"?

Året var 2006, og det tok ikke lang tid før det gikk opp for "Ungkaren"-deltageren hva hun skulle gjøre. Lene bestemte seg nemlig for å flytte til Australia. Der bodde hun i et halvt år.

- Etter et par måneder der nede fant jeg ut at han hadde vært utro - i den tiden da jeg planla å flytte dit, avslører hun.

Dermed flyttet hun sammen med en jentegjeng. Men det som nå var hennes eks-kjæreste var fortsatt "superintens" og dukket jevnlig opp på døra hennes. Plutselig ble de enige om å gi forholdet enda en sjanse.

- I februar i fjor flyttet vi til Norge, men det varte ikke så lenge - det funket liksom ikke helt etter det som hadde skjedd, forteller 21-åringen.

Cirka én måned etter at det hadde blitt slutt mellom dem for andre gang, kom han til Norge og prøvde seg igjen - bare for å finne ut, etter én uke, at det ikke fungerte.

- Den helgen han reiste hjem igjen, ble det også slutt mellom Linn og kjæresten hennes. Det var kanskje en mening bak det hele - at vi heller skulle ha hverandre, sier Lene Gundersen til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdag klokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltakerne ? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vet fortsatt ikke hvem Jørgen er