Lise Greftegreff og Bjarne Brøndbo:

- Utroskap er noe mange opplever

D.D.E.-vokalistens kone snakker ut om sidesprangene.

EKTEPAR: Lise Greftegreff legger ikke skjul på at det til tider har vært utfordrende å være gift med en artist. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
EKTEPAR: Lise Greftegreff legger ikke skjul på at det til tider har vært utfordrende å være gift med en artist. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

I hele 34 år har D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo (55) og kona Lise Greftegreff (59) vært sammen. Men det har ikke bare vært enkelt, røper «Rai rai»-sangeren kone overfor KK.

Da D.D.E. fikk sitt store gjennombrudd, hadde Brøndbo og Greftegreff fått tre sønner, og etablert et familieliv med hus og bil.

Å stå på sidelinjen som vokalistens familie, hadde sine utfordringer. Det var lite privatliv, og mens Brøndbo var ute på turné, var Greftegreff og barna igjen hjemme - der de levde et helt vanlig familieliv som alle andre.

Turnéliv og sidesprang

Men mens kona var hjemme og passet både hus og barn, hendte det at Brøndbo hadde sene kvelder, med nachspiel og ukjente damer. At sidesprang har skjedd, har de begge snakket åpenhjertig om tidligere - blant annet i serien «Casa Numme».

Overfor KK forteller Greftegreff at det opp gjennom årene har skjedd ting som hun aldri kommer til å tilgi.

- Utroskap er noe mange opplever, så når jeg har fått spørsmål om det har jeg valgt å svare ærlig, forteller Greftegreff åpent til KK.

Hun legger til at dette er noe mange har visst om, og at det føles greit å bare si det høyt. Da hun fikk vite om det, valgte hun å lukke øyne og ører.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer