Lise Greftegreff og Bjarne Brøndbo:

- Utroskap er noe mange opplever

D.D.E.-vokalistens kone snakker ut om sidesprangene.

EKTEPAR: Lise Greftegreff legger ikke skjul på at det til tider har vært utfordrende å være gift med en artist. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
EKTEPAR: Lise Greftegreff legger ikke skjul på at det til tider har vært utfordrende å være gift med en artist. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

I hele 34 år har D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo (55) og kona Lise Greftegreff (59) vært sammen. Men det har ikke bare vært enkelt, røper «Rai rai»-sangeren kone overfor KK.

Da D.D.E. fikk sitt store gjennombrudd, hadde Brøndbo og Greftegreff fått tre sønner, og etablert et familieliv med hus og bil.

Å stå på sidelinjen som vokalistens familie, hadde sine utfordringer. Det var lite privatliv, og mens Brøndbo var ute på turné, var Greftegreff og barna igjen hjemme - der de levde et helt vanlig familieliv som alle andre.

Turnéliv og sidesprang

Men mens kona var hjemme og passet både hus og barn, hendte det at Brøndbo hadde sene kvelder, med nachspiel og ukjente damer. At sidesprang har skjedd, har de begge snakket åpenhjertig om tidligere - blant annet i serien «Casa Numme».

Bjarne Brøndbo og resten av dommerpanelet får seg en skikkelig overraskelse når border collien Vega viser hva hun kan i «Norske Talenter». Vis mer

Overfor KK forteller Greftegreff at det opp gjennom årene har skjedd ting som hun aldri kommer til å tilgi.

- Utroskap er noe mange opplever, så når jeg har fått spørsmål om det har jeg valgt å svare ærlig, forteller Greftegreff åpent til KK.

Hun legger til at dette er noe mange har visst om, og at det føles greit å bare si det høyt. Da hun fikk vite om det, valgte hun å lukke øyne og ører.

Det gjorde hun i mange år, da det var det som føltes mest riktig, samt at hun ikke ønsket skilsmissebarn.

Vis mer

Vurderte å gå

Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun flere ganger har vurdert å gå.

- Oppe i hodet mitt har jeg sikkert gått fra Bjarne flere ganger også.

Da ekteparet var med i TV 2-programet «Casa Numme» tidligere i år, snakket de som nevnt også om samme tema. Da sa Brøndbo at han ikke er stolt av akkurat dét i livet.

- Men det er en bit livet det, og. Og vi sitter nå her, og det er kanskje ikke mest min skyld, sa Brøndbo da.

CASA NUMME: Greftegreff og Brøndbo ble med ekteparet Numme til Spania, og snakket åpent om ekteskapet. Foto: NTB scanpix
CASA NUMME: Greftegreff og Brøndbo ble med ekteparet Numme til Spania, og snakket åpent om ekteskapet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ekteparet var likevel tydelige på at det positive har veid opp for det negative i løpet av disse 34 årene.

- Legger du minusene og plussene oppi en boks, er det atskillig flere plusser enn minuser, sa 59-åringen.

LES OGSÅ: - Kaldhjertede drittunger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer