Kardashian-familien:

Utroskap, babyboom, brudd og pengekrise: Slik var det ville Kardashian-året

I kjent stil har Kardashian-familien skapt en rekke minneverdige øyeblikk i 2018.

VED VEIS ENDE: Nok et år er ved veis ende for en av verdens mest omtalte familier. I likhet med tidligere i år har de servert overskrifter på sølvfat. Foto: NTB Scanpix
VED VEIS ENDE: Nok et år er ved veis ende for en av verdens mest omtalte familier. I likhet med tidligere i år har de servert overskrifter på sølvfat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

2018 går mot slutten, og for folk flest er det mye å se tilbake på når man skal oppsummere året som er gått. Dét gjelder også for den verdensberømte Kardashian-Jenner-familien, som i kjent stil har fylt spalteplassene også dette året.

Samtlige familiemedlemmer har skapt en rekke minneverdige øyeblikk - trolig også flere de helst skulle vært foruten.

Saken fortsetter nedenfor.

Surrogati og flettekrangel

Vi skulle bare såvidt inn i det nye året, før første Kardashian-«bombe» smalt, da Kim Kardashian West (38) og Kanye West (41) ble foreldre for tredje gang i midten av januar. Lille Chicago kom til verden ved hjelp av surrogati og har det siste året blitt mer og mer synlig i sosiale medier.

- Kanye og jeg er glade for å kunngjøre at vi har fått en frisk, vakker jente, skrev Kim på sin egen nettside, og det kokte i sosiale medier i etterkant.

Kim forsøkte i lang tid å bli gravid en tredje gang, men det lyktes hun ikke med. Legene frarådet henne også å prøve, og derfor ble surrogati etter hvert en naturlig løsning for paret.

FAMILIEIDYLL: Kim ønsket lenge å bli mor igjen. I januar kom lille Chicago til verden. Foto: NTB scanpix
FAMILIEIDYLL: Kim ønsket lenge å bli mor igjen. I januar kom lille Chicago til verden. Foto: NTB scanpix Vis mer
TREBARNSFORELDRE: Kim og Kanye med sønnen Saint og eldstedatteren North. I år fikk de sin andre datter sammen. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Kim og Kanye med sønnen Saint og eldstedatteren North. I år fikk de sin andre datter sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyde med å kunne ønske lillesøster velkommen, skrev Kim videre da babynyheten ble kjent for knappe tolv måneder siden.

Selv om Kim lenge befant seg i bobla som nybakt trebarnsmor, oppstod det samme måned også full kjendiskrangel om flettene hennes, som hun selv omtalte som «Bo Derek-fletter», basert på at skuespilleren på slutten av 1970-tallet tok slike fletter for å spille inn filmen «10».

Dette falt ikke i god jord hos fansen.

- De kalles Fulani-fletter, eller «cornrows». Man kan kalle dem begge deler, men ved å kalle dem «Bo Derek-fletter» gir en hvit kvinne kred for en svart stil. Du har allerede fått kritikk for dette tidligere, skrev en bruker på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

President-problemer

2018 skulle raskt vise seg å være, i likhet med tidligere år, et år hvor kritikken haglet mot Kim.

Det hele toppet seg imidlertid kritikkmessig da hun besøkte Det hvite hus og ba Donald Trump om å benåde den 63 år gamle kvinnen Alice Marie Johnson. Etter at 38-åringen møtte president Donald Trump lot ikke reaksjonene vente på seg.

I kjent stil reagerte Twitter på møtet, som ble fotografert og dokumentert på både Twitter-kontoen til Det hvite hus og presidentens private konto.

SJOKKERTE: Kanye West sjokkerte en hel verden, inkludert sin egen familie da han tilbragte tid med Donald Trump. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERTE: Kanye West sjokkerte en hel verden, inkludert sin egen familie da han tilbragte tid med Donald Trump. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VENNER? Kanye og presidenten ble også fotografert sammen i desember i 2016. Foto: NTB Scanpix
VENNER? Kanye og presidenten ble også fotografert sammen i desember i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Heller ikke møtet mellom Kanye og presidenten gikk ubemerket hen. Kanye har i ettertid høstet mye kritikk for møtet, og spesielt for måten han «heier» på den amerikanske presidenten.

Under møtet med presidenten kom det blant annet frem at Kanye har sluttet å ta medisiner for sin bipolare lidelse, som han hevdet han har blitt diagnostisert med på feilaktige grunnlag.

Kanyes venner og familie skal ha bedt rapperen om å gå tilbake til medisinene sine. De mente nemlig at Kanye ikke var frisk, og at det han gjør og sier ikke gir mening lenger.

Saken fortsetter nedenfor.

HYLLET KANYE: Under en tale Donald Trump holdt for «young, black conservatives» i Det hvite hus fredag, hyllet han Kanye West - Vi er veldig takknemlig for han, sa presidenten. Video: AP Vis mer

Var rusa i sextapen

Kim var så godt som totalt ukjent før den mye omtalte sexvideoen ble lekket i 2007.

Nærmest over natten gikk den da 26 år gamle Kardashian fra å være kjent som garderobeassistenten til tabloidyndlingen Paris Hilton, til å havne på «alles» lepper. Ifølge Huffington Post, ble videoen tidenes mest sette sextape - og Kardashian klatret sakte, men sikkert opp på berømmelsesbarometeret.

Tidligere i år avslørte realitystjernen også sjokkerende detaljer om den mye omtalte videoen - som har sikret henne økonomisk resten av livet.

I en episode av «Keeping up With The Kardashians» innrømmet Kim nemlig at det hele begynte med at hun var høy på ecstasy, ifølge People.

Holdt graviditeten hemmelig

Til tross for at Kardashian-familien lever et liv de fleste bare kan drømme om, ble 2018 helt spesielt også for dem.

Bare en måned etter at Chicago kom til verden slapp de nok en babynyhet, og da var det den yngste søsteren, Kylie Jenner (21), som hadde blitt mamma.

Det ble i lang tid spekulert på om Kylie ventet barn med kjæresten Travis Scott (26), men ikke før lille Stormi hadde kommet til verden, bekreftet 21-åringen ryktene.

Det gjorde hun i en åpenhjertig video på YouTube og i et innlegg på Instagram.

- Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten, skrev hun i et lengre innlegg.

Videre beklaget Kylie for at hun hadde holdt fansen i mørket gjennom alle spekulasjonene rundt graviditeten.

- Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg på denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg.

I en tolv minutter lang video, med tittelen «To our daughter», viste 21-åringen blant annet frem babymagen, som hun så godt hadde skjult under graviditeten.

Se dette innlegget på Instagram

♥️

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Avkreftet utroskap

Kylie og Travis har vært sammen siden våren 2017, og det virker ikke som om de har tenkt å gå fra hverandre med det første. Gang på gang har de bevist sin kjærlighet for hverandre, om det så er ved å kysse foran fotografene eller ved å legge igjen hjerter under hverandres bilder på Instagram.

At paret har datteren Stormi sammen, gjør også at de har et ekstra spesielt bånd. Derfor var det mange som reagerte sterkt da det dukket opp et bilde av «Travis» på nettet - tilsynelatende fotografert mens han kysset en annen jente tidligere denne måneden.

Bildet spredte seg som ild i tørt gress, og det tok ikke lang tid før både han og flere av hans nærmeste følte at de måtte kommentere bildet for å ta brodden av saken, skrev Cosmopolitan.

- Nettroll prøver alltid å lage falske greier for å ødelegge ekte kjærlighet. Å gå så langt er ondt. Jeg hater at jeg må anerkjenne dette. Men slutt å forsøk og ta fra lykke ting som er bra. Jeg ber om at gud blokkerer ut alt hatet, skrev han på sin Instagram-story.

Se dette innlegget på Instagram

💕👑

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Fikk støtte av storesøster

Det er ingen hemmelighet at samtlige medlemmer av den berømte familien er blitt styrtrike de siste årene. Kylie har blant annet sitt eget sminkemerke, Kylie Cosmetics, som hun lanserte i 2016, men da Forbes tidligere i år delte den prestisjetunge listen over «USAs rikeste selfmade kvinner», var det mange som så rødt.

Realitykjendisen prydet nemlig forsiden, under tittelen «America's Women Billionaires».

Kritikken gikk ut på at Kylie Jenner har fått hjelp av familien, og ikke fortjener tittelen «selfmade».

Det tok imidlertid ikke lang tid før storesøster Kim tok bladet fra munnen og sto opp for Kylie. Hun mente at ingen av søsknene har vært avhengig av foreldrene, unntatt når det kommer til det å få gode råd.

- Vi er alle selfmade, sa hun til Refinery29, ifølge av People.

- Fordi vi kom fra en familie som har hatt suksess? For meg er ikke det veldig logisk … Jeg vet om så mange mennesker som kommer fra sånne bakgrunner som ikke har hatt like mye suksess som Kylie. Om noe, så har jeg sett det stikk motsatte, fortsatte hun.

Ifølge Forbes hadde Kylie Jenner opparbeidet seg en formue på svimlende 900 millioner dollar, noe som tilsvarer 7,3 milliarder kroner, på mindre enn tre år.

Kritikk for sponset fest

Til tross for to babyer på to måneder, var det imidlertid Khloé Kardashian (34) og kjæresten Tristan Thompson (27) som sto for den store snakkisen dette året. Rettere sagt, er det 27-åringen som sto bak de mest sjokkerende overraskelsene.

Paret bekreftet at de ventet sitt første barn sammen i desember i fjor, og delte flere bilder av en gravid Khloé underveis. I mars holdt paret en babyshower for sin ufødte datter, men dette falt ikke i god jord hos fansen.

Det skulle nemlig vise seg at Khloé hadde fått store deler av festen sponset.

- Jeg bare skjønner ikke ideen om at Amazon skal betale for baby-showeren til Khloé Kardashian. En familie som har råd til absolutt alt til den ungen, får sponset babyshower? Det finnes mødre som ikke engang har råd til morsmelkerstatning som dere kunne hjulpet, skrev en fan på Twitter.

- Amazon betalte for Khloé Kardashians babyshower? Seriøst? Akkurat som om hun ikke kunne betalt for den selv, skrev en annen.

Utroskapssjokket

Khloé på sin side takket både familie og venner for feiringen, men det skulle derimot ikke gå lang tid før neste bombe smalt i fanget på den 34 år gamle realitystjernen.

Påstander om at basketballspilleren skulle ha vært utro mot sin høygravide kjæreste, spredte som seg ild i tørt gress.

Påkjenningen skal ha vært så stor at Khloés fødsel startet bare kort tid etterpå, noe «Keeping up with the Kardashians»-stjernen har bekreftet i ettertid.

ENDELIG: Khloé har i mange år gitt utrykk for at hun ønsket å bli mor. I år gikk drømmen i oppfyllelse. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG: Khloé har i mange år gitt utrykk for at hun ønsket å bli mor. I år gikk drømmen i oppfyllelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VANSKELIG ÅR: Khloé og Tristan har hatt et vanskelig år, tross gleden over å bli foreldre. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG ÅR: Khloé og Tristan har hatt et vanskelig år, tross gleden over å bli foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at livet tok en brå vending da det ble kjent at Tristan hadde vært utro mot sin den gang gravide kjæreste, gjør Khloé alt i sin makt for at livet til True skal være så normalt som mulig - med begge sine foreldre.

Da True kom til verden i april, valgte Khloé å ha med kjæresten på fødestua, til tross for at utroskapen akkurat hadde blitt kjent. På Twitter har hun tidligere avslørt hvorfor hun tok det valget, som flere har reagert på.

Selv om mye later til at Khloé taklet sjokket på strak arm, har hun tidligere fortalt at Tristan både var heldig for at hun var gravid og at «man kan tilgi, men å glemme er aldri mulig».

Pengekrise

Kjærligheten viser ingen nåde, det var noe Rob Kardashian (31) og Blac Chyna (30) fikk smake på i fjor. Paret fikk datteren Dream sammen i 2016, og året i fjor skulle vise seg å bli svært høylytt for det tidligere paret.

Til tross for at de i år har holdt en lav profil, dukket de opp som de overskriftsmaskinene vi kjenner dem som i november i år.

Eksene har tilsynelatende holdt avstand til hverandre det siste året, men forrige måned var de altså i gang igjen, og kjempet over utbetaling av barnebidrag for deres felles datter.

TURBULENT FORHOLD: Rob og Chyna har holdt en lav profil dette året, men i november sprakk boblen. Nå har krangelen mellom dem blusset opp igjen. Her var de sammen med lille True i fjor. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Rob og Chyna har holdt en lav profil dette året, men i november sprakk boblen. Nå har krangelen mellom dem blusset opp igjen. Her var de sammen med lille True i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Rob befinner han seg i en økonomisk krise, som gjør det vanskelig for ham å betale de høye summene eksen krever, og nå ser det ut til å toppe seg for realitystjernen, ifølge Page Six.

Ifølge rettsdokumenter har det kommet frem at han har blitt tvunget til å selge sokkeselskapet sitt til sin egen mor, Kris Jenner (63).

I lang tid skal Rob ha betalt 170 000 kroner i måneden til Blac, en sum han ønsker å få nedjustert, ettersom han angivelig ikke lenger har råd til å gå ut med et så stort beløp. Videre hevder 31-åringen, i dokumenter The Blast sitter på, at det vanskelige forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans - og hindrer ham i å tjene penger.

Saken fortsetter nedenfor.

Roligere enn i fjor

For Kris (63), Kendall (23) og Kourtney (39) har imidlertid 2018 gått tilsynelatende rolig for seg.

Kourtney har det siste året gått gjennom et brudd med Younes Bendjima (25), men det hele skal ha utspilt seg uten særlig dramatikk.

Hun har også bedret forholdet til eksen Scott Disick (35), som hun har barna Mason (8), Penelope (6) og Reign (3) med.

Kendall (23) på sin side, som sto i stormen for en Pepsi-reklame i fjor, har blitt koblet til basketballspilleren Ben Simmons (22) i år.

Kris derimot har i kjent stil fått fansen til å sperre opp øynene hvor enn hun går, og «momageren» ser viktigere ut enn noen gang.

HEMMELIG FLAMME: Kendall har foreløpig ikke uttalt seg om sin hemmelige flamme Ben Simmons, men de to turtelduene har blitt observert ved en rekke anledninger. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG FLAMME: Kendall har foreløpig ikke uttalt seg om sin hemmelige flamme Ben Simmons, men de to turtelduene har blitt observert ved en rekke anledninger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
STORFAMILIE: Kourtney og Scott ser ut til å ha lagt problemene bak seg i år. Scott var, til tross for at han har funnet lykken med Sofia Richie, selvskreven gjest da Kardashian-familien var på ferie i november. Foto: NTB Scanpix
STORFAMILIE: Kourtney og Scott ser ut til å ha lagt problemene bak seg i år. Scott var, til tross for at han har funnet lykken med Sofia Richie, selvskreven gjest da Kardashian-familien var på ferie i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjeler showet

Matriarken Kris er hjernen bak suksesserien som har gjort familien hennes kjent over hele verden, «Keeping up with the Kardashians». De siste årene har også flere bitt seg merke i at 63-åringen til stadighet har på seg mørke solbriller, også innendørs.

Årsaken til at «momageren» har på seg solbriller, både innendørs og på kveldstid, har imidlertid ikke vært kjent for fansen - før tidligere denne måneden. Svenske Hänt skrev nemlig at det er en helt spesiell grunn.

Nettstedet hevdet at Kris har på seg solbriller fordi hun er usikker. Spesielt rundt sine vakre døtre skal hun være redd for å bli sammenlignet med dem.

Hvorvidt det er derfor Kris ser viktigere ut enn alle andre - har 63-åringen foreløpig ikke kommentert selv.

LES OGSÅ: Nå viser hun endelig frem tvillingene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer