UTRORYKTER: Kilder skal overfor New York Post ha hevdet at Chris Martin var utro mot Gwyneth Paltrow i 2011. Martins talsperson slår knallhardt tilbake mot påstandene. Foto: Splash News/ All Over Press
UTRORYKTER: Kilder skal overfor New York Post ha hevdet at Chris Martin var utro mot Gwyneth Paltrow i 2011. Martins talsperson slår knallhardt tilbake mot påstandene. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

- Utroryktene er fullstendig usanne

Chris Martin slakter påstandene om sidesprang.

ÅPENT FORHOLD: People skrev nylig at Martin og Paltrow hadde et åpent forhold den siste tiden. Disse påstandene er ikke kommentert av det tidligere paret. Foto: Brock Miller/ All Over Press
ÅPENT FORHOLD: People skrev nylig at Martin og Paltrow hadde et åpent forhold den siste tiden. Disse påstandene er ikke kommentert av det tidligere paret. Foto: Brock Miller/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I mars kom nyheten om at superparet Gwyneth Paltrow (41) og Chris Martin (37) hadde brutt med hverandre.

Nå skriver New York Post at Coldplay-vokalist Martin skal ha hatt et sidesprang med en assistent fra TV-showet «Saturday Night Live», etter at bandet opptrådte på programmet i 2011.

- Han var utro med en kvinne som var bak scenen og del av en gruppe. Alle snakket om det fordi han åpenlyst flørtet med henne på en fest etter showet, forteller en kilde til avisen ifølge Daily Mail.

Sangstjernens talsperson, Murray Chalmers, slår imidlertid knallhardt tilbake mot påstandene.

- Dette er fullstendig usant, og vi nekter for at det har skjedd, sier han ifølge avisen.

Selv om stjernene nylig har brutt med hverandre, har de fortsatt mye kontakt, og reiste nylig til Bahamas sammen med barna.

Bladet People skrev nylig at Gwyneth og Chris hadde et åpent forhold den siste tiden, og at det ikke var overraskende da nyheten om separasjonen kom.

Paltrow skal ikke ha brydd seg om at ektemannen gikk ut med andre kvinner, og Martin skal ifølge Daily Mail har vært koblet til stjerner som Kate Bosworth, Helena Christensen, og Kate Hudson.

- De var separert både fysisk og følelsesmessig. De har alltid vært komfortable med å gjøre ting hver for seg. Ingen synes det var uvanlig, sa en kilde.

LES OGSÅ: - De hadde et åpent forhold