- HAN SÅ MEGET BEDRØVET UT: Naboene slår ring om Mike Tyson etter at han tirsdag mistet datteren i en hjemmeulykke. Foto: All Over Press
- HAN SÅ MEGET BEDRØVET UT: Naboene slår ring om Mike Tyson etter at han tirsdag mistet datteren i en hjemmeulykke. Foto: All Over PressVis mer

- Utrolig trist

Naboene slår ring om Mike Tyson etter dødsulykken.

SEHER.NO: Den tidligere verdensmesteren i boksing, Mike Tyson (42), opplever sitt livs tyngste øyeblikk etter at datteren Exodus (4) mistet livet i en hjemmeulykke tirsdag.

Den vesle jenta skal ha mistet livet etter å ha fått en kabel fra en tredemølle rundt halsen, noe som ifølge naboene har gått hardt innpå Tyson.

- Han så utrolig trist ut og var utrolig stille, sier en av naboene som så den tidligere proffbokseren da han reiste til sykehuset kort tid etter at datteren var blitt funnet bevisstløs.

- Mike pleier alltid å leke med datteren. Dette er utrolig trist å høre, sier en annen nabo til TV-kanalen ABC.

Tyson takket i natt alle støtteerklæringene som har strømmet inn fra fansen etter datterens dødsfall.

- Vi er svært takknemlige for all støtten vi har fått fra hele verden. Det går ikke engang an å beskrive det tragiske dødsfallet til vår elskede Exodus. Vi ber nå om at dere respekterer vårt behov for fred til å sørge, og for å hjelpe hverandre gjennom dette, sa Mike Tyson selv i en uttalelse, ifølge People.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Modell reddet beinet i siste liten