Camilla Herrem vraket til håndball-EM:

- Utrolig stolt over det jeg har fått til

Jobbet knallhardt etter fødselen for å bli tatt ut til EM, men slik ble det ikke. Dette sier hun nå.

STOLT AV SEG SELV: Camilla Herrem har jobbet beinhardt for å bli tatt ut til EM i håndball få måneder etter at hun ble mor. Slik ble det ikke. Her med ektemannen Steffen Stegavik hjemme på Sola i 2017. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
STOLT AV SEG SELV: Camilla Herrem har jobbet beinhardt for å bli tatt ut til EM i håndball få måneder etter at hun ble mor. Slik ble det ikke. Her med ektemannen Steffen Stegavik hjemme på Sola i 2017. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne håndballstjernen Camilla Herrem (32) og ektemannen Steffen Stegavik (34), som også er håndballspiller, juble over å ha blitt foreldre for første gang.

Bare få uker etter at lille Theo (4 md.) kom til verden, var Camilla igang med trening igjen.

I månedene etter fødselen har ikke 32-åringen lagt skjul på at hun har trent hardt - med håndball-EM i Frankrike i desember som det ultimate målet.

Tirsdag formiddag kom imidlertid nyheten om at hun ikke er blitt valgt ut til EM-troppen i år. Kort tid etter at vrakingen ble kjent, kom Camilla med noen tanker og reaksjoner i et innlegg på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av Camilla Herrem (@herremcamilla)

- Knallhard jobbing

I Instagram-innlegget, som hun har publisert sammen med et rødt hjertesymbol, skriver Camilla Herrem blant annet:

- Det ble ikke EM på meg i år, men jeg er utrolig stolt over det jeg har fått til på disse få månedene.

Naturlig nok nevner hun også «den nydelige» sønnen som ble født for drøye fire måneder siden, og at hun er stolt over at hun nesten ble tatt ut til EM såpass kort tid etter familieforøkelsen.

- Det har vært fire måneder med knallhard jobbing, og jeg er glad for at jeg med hånden på hjertet kan si at jeg har gjort alt 100%, det kan i hvert fall ingen ta meg på, skriver Camilla videre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Selv om hun innrømmer at det ikke er noe moro å ikke nå målet sitt om EM-deltakelse, lover hun at hun skal komme sterkere tilbake.

- Ønsker uansett jentene lykke til i EM. Spennende blir det, avslutter hun innlegget med.

Håndballprofilen har også kommentert vrakingen overfor Dagbladet:

- Det er litt som forventet. Magefølelsen sa at det ikke kom til å gå. Jeg fikk vite at jeg ikke var med i går. Jeg hadde jo forberedt meg mentalt på det, sier Herrem til avisen.

Tilbake etter seks uker

Mens håndballstjernen gikk gravid med sønnen, la hun ikke skjul på at hun gledet seg til å komme tilbake på banen igjen etter fødselen. Det gjorde hun i flere innlegg på Instagram-profilen sin.

Og den målbevisste treningen hennes ga raske resultater: Knappe seks uker etter fødselen - som hun for øvrig beskrev som beintøff intervalltrening - var hun tilbake i aksjon for klubben Sola Håndball.

Den gang delte hun et innlegg på Instagram der hun uttrykte stor begeistring over å spille aktivt igjen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Kun et par uker etter fødselen i sommer, avslørte Camilla som nevnt at hun så smått hadde begynt å trene seg opp igjen. Den gang røpet hun på Instagram Story at hun blant annet benyttet sønnens sovepauser til å få inn litt passende trening.

HJEMME: Mens sønnen sover, driver Camilla Herrem med hjemmetrening. Dette bildet delte hun på Instagram Story i sommer. Foto: Skjermdump / Instagram
HJEMME: Mens sønnen sover, driver Camilla Herrem med hjemmetrening. Dette bildet delte hun på Instagram Story i sommer. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Det er liten tvil om at Camilla Herrem har nok av bein i nesa, og det kom også fram i Instagram-innlegget ektemannen hennes publiserte da fødselen ble kjent i sommer.

Der skrøt Steffen Stegavik henne opp i skyene, i tillegg til å opplyse om at alt var bra med både Camilla og babyen - som kom til verden dagen etter parets bryllupsdag den 6. juli.

GOD STØTTE: Steffen Stegavik og Camilla Herrem heier på hverandre både på og utenfor håndballbanen. Her etter en kamp mellom Tsjekkia og Norge i EgeTrans Arena i 2017.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
GOD STØTTE: Steffen Stegavik og Camilla Herrem heier på hverandre både på og utenfor håndballbanen. Her etter en kamp mellom Tsjekkia og Norge i EgeTrans Arena i 2017. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

- Du er søren meg den sterkeste dama jeg vet om, babe. Syyyykt bra jobba, elsker deg, skrev den stolte pappaen den gang.

LES OGSÅ: - Det er forferdelig trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer