Jørgen Nilsen:

- Utrolig stolt av at jeg klarte det

Den tidligere «Skal vi danse»-profilen røper milepæl.

GLADGUTT: Den tidligere «Skal vi danse»-profilen Jørgen Nilsen er i ekstase om dagen. Her avbildet med forloveden Helene Olafsen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GLADGUTT: Den tidligere «Skal vi danse»-profilen Jørgen Nilsen er i ekstase om dagen. Her avbildet med forloveden Helene Olafsen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jørgen Nilsen (30) ble først kjent som proffdanser i TV 2-programmet «Skal vi danse». I 2017 gikk han til topps med dansepartner Helene Olafsen (30), et partnerskap som skulle vise seg å strekke seg lenger enn bare over dansegulvet.

I september 2018 kunne sistnevnte nemlig bekrefte overfor Se og Hør at hun og Nilsen var blitt et par. I ettertid har det ballet på seg for paret, som siden både har forlovet seg og fått et barn sammen.

De har også flyttet inn i drømmeboligen, som de har brukt mye av fjoråret på å totalrenovere.

Det kan altså se ut til at hverdagen går på skinner for paret, men det stopper ikke der. Denne uken kunne nemlig Nilsen avsløre at han har nådd nok en milepæl i livet.

IKKE PLANLAGT: Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen fikk plutselig lyst til å danse da de gikk tur lille julaften. Video: Helene Olafsen Vis mer

- Stolt

På Instagram avslører Nilsen at han har fullført studiet sitt - som munnet ut av en guttedrøm han har hatt.

Nilsen kan nå kalle seg helikopterpilot.

«Helikopterpilot! I februar 2018 valgte jeg å følge guttedrømmen. Etter uendelig med lesetimer, 14 eksamener, forferdelig mange planleggingstimer, utallige kanselleringer, bomturer, 120 000 kilometer og 920 timer med pendling og tre år med dårlig samvittighet for å gjøre andre ting ... ja, du skjønner poenget.», skriver han på Instagram.

Deretter forteller Nilsen at det til tider har vært mye frustrasjon, til tross for at det har vært det han beskriver som en «ekstremt gøy utdanning».

Han legger heller ikke skjul på at han til tider har angret, men påpeker imidlertid at han nå bare er stolt og glad.

BLITT MAMMA: Helene Olafsen forteller om livet som nybakt mamma i denne ukas «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Til Se og Hør kan Nilsen fortelle at han nå er lettet over å ha fullført utdannelsen sin.

- Utrolig deilig å være ferdig med utdannelsen, og jeg er veldig glad og stolt over at jeg klarte det, skriver han i en tekstmelding.

Nilsen kan likevel røpe på Instagram at han både mangler jobb og et helikopter, til tross for at ferdighetene nå er på plass. Nå krysser han fingrene for at noen har bruk for en helikopterpilot.

Åpnet seg om fødselen

Det kan altså se ut til at dette ble et lysglimt i hverdagen for Nilsen, som i likhet med oss andre nordmenn har levd i snart ett år med restriksjoner.

Ekstra spesielt ble det for han og Olafsen, som ble foreldre rett etter at pandemien brøt ut i mars i fjor.

På tidspunktet var det flere fedre som ikke kunne bli med inn på fødestuen, men Nilsen var derimot heldig og fikk være vitne til at sin førstefødte kom til verden.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

«Velkommen til verden, lille Louie. Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma. Jeg er så stolt av dere begge to», skrev han til et bilde av Olafsen og sønnen på Instagram.

I ettertid har Olafsen vært åpen om at det ikke bare var lett å være nybakt mor i en pandemi, spesielt fordi de ikke fikk ha samme kontakt med familien som ønsket.

I et intervju med VG i fjor fortalte «Senkveld»-programlederen om tiden etter fødselen av sønnen, som har fått navnet Louie.

- Det var litt rart at foreldrene til Jørgen ikke kunne komme på besøk fra Bergen. Mamma og pappa sto i døren og hilste på da de kom med mat til oss, sa Olafsen til avisen, og la til:

- Vi hadde det likevel bedre enn mange andre, og det var koselig å finne ut av det nye livet sammen.

LES OGSÅ: Denne detaljen vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer