NÆRE VENNER: Geir Ove Johnsen og Ann Kristin Loraas ble nære venner i løpet av oppholdet på "Farmen". Nå står Geir Ove i fare for å ryke ut. Foto: TV 2
NÆRE VENNER: Geir Ove Johnsen og Ann Kristin Loraas ble nære venner i løpet av oppholdet på "Farmen". Nå står Geir Ove i fare for å ryke ut. Foto: TV 2Vis mer

- Utrolig skuffa over Vigdis

- Hun kan ikke engang koke grøt, sier Geir Ove Johnsen etter at han ble valgt til førstekjempe.

SEHER.NO: Geir Ove Johnsen (24) er lite nådig mot storbonde Vigdis Wanvik (51) etter at han mandag ble valgt til førstekjempe - og står i fare for å ryke ut før finalerunden.

- Det eneste hun gjorde på "Farmen" var å kutte grønnsaker og mate høner, sier Geir Ove til Seher.no.

Geir Ove hevder Vigdis istedenfor å være med på mer krevende arbeidsoppgaver, brukte mesteparten av tiden på å klage på de andre deltakerne.

Særlig fikk han og hans nære "Farmen"-venninne Ann Kristin Loraas (24) gjennomgå.

- Hun anklaget oss blant annet for å sitte og slappe av bålet, men hadde ikke fått med seg at vi hadde vært oppe to og en halv time lenger enn henne og jobbet, sier han til Seher.no.

"Farmen"-Vigdis - som gikk ned ti kilo i løpet av serien - har tidligere hevdet at hun ikke var redd for å ta i et tak på gården, men Geir Ove syntes ikke hun imponerte hverken utendørs eller på kjøkkenet.

- Da hun skulle koke grøt i uke åtte, kom det fram at hun aldri hadde kokt grøt før. Hun varmet derfor kun opp restene. Det holdt til kun to personer, ikke de åtte som satt rundt bordet, sier Tana-væringen.

Geir Ove - som har vært mye i fokus på grunn av sin romanse med Ann Kristin Loraas - tror han ble valgt som førstekjempe på grunn av at Vigdis anså ham som den største rivalen.

Han vil imidlertid ikke si om hvem han håper vinner, dersom han selv skulle ryke ut av "Farmen".

- For å være helt nøytral, så synes jeg det er veldig få av de som er igjen som er verdige vinnere, sier Geir Ove til Seher.no

LES OGSÅ: - Vi hadde ikke sex på "Farmen"