Khloé Kardashian:

- Utrolig skremmende

TV-stjernen ble nylig mamma for andre gang.

NYBAKT MOR: Khloé Kardashian fikk en sønn i juli. Foto: Frank Micelotta/Shutterstock/NTB
NYBAKT MOR: Khloé Kardashian fikk en sønn i juli. Foto: Frank Micelotta/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli kom sjokknyheten om at Khloé Kardashian (38) ventet sitt andre barn med ekskjæresten Tristan Thompson (31).

Paret, som har datteren True Thompson (4) sammen, har hatt et av-og-på-forhold de siste årene, men brøt med hverandre i fjor sommer etter en turbulent tid med flere utroskapsskandaler.

Tidligere denne måneden kom barnet, en sønn, til verden via surrogat. Den lille gutten har foreløpig ikke fått et navn.

- En klisjé

Nå uttaler realitystjernen seg om hvordan livet som tobarnsmor er for første gang.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Jeg vet det er en klisjé, men jeg elsker alt. Til og med det som er vanskelig. De utfordrer meg som person, og det å ha mulighet til å forme små mennesker til å bli skikkelig fantastiske, store mennesker er en ære og en gave, forteller hun til Elle, ifølge Us Weekly, og fortsetter:

- Vi må ta de rollene alvorlig, spesielt i dag som barn har så mye tilgjengelig og med all den informasjonen de blir eksponert for i så ung alder. Det er utrolig skremmende, men jeg tar jobben min veldig seriøst. Jeg elsker det så utrolig mye.

Var utro

Mens 38-åringen nå altså er stolt tobarnsmor, så har ekskjæresten to barn til med to andre kvinner.

I mars i fjor, mens Thompson fremdeles var sammen med Kardashian, hadde han en het flørt med den personlige treneren, Maralee Nichols (31). Affæren endte med at Nichols ble gravid.

Skandalen ble kjent i begynnelsen av desember og få dager senere fødte 31-åringen en sønn. Etter en farskapstest ble det også bekreftet at Thompson er far til barnet.

Han har i tillegg sønnen Prince (5) fra et tidligere forhold med modellen Jordan Craig (31).

Trekantdrama

Affæren med Nichols var ikke første gang Thompson var utro mot Kardashian.

Allerede da hun gikk gravid i 2018, dukket det opp en videosnutt av atleten som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

Året etter ble NBA-stjernen sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (25), som var bestevenninnen til Kardashians lillesøster, Kylie Jenner (25).

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Trekantdramaet resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling. Kanskje noe overraskende for mange, så fant paret likevel tilbake til hverandre.

Det var i fjor sommer at TV-stjernen gjorde det slutt med Thompson for siste gang. Bruddet kom kort tid etter at han ble anklaget for å ha hatt sex med modellen Sydney Chase (23), ifølge Page Six.

LES OGSÅ: Klinte til med 16 år yngre flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer